Skip to main content

Wij hebben sinds kort haperend beeld op verschillende zenders. Het beeld valt letterlijk korte tijd uit en gaat daarna weer aan en verder. We hebben een nieuwe box, bekabeld tm de KPN zender en met goede HDMI bekabeling aan onze Samsung tv gekoppeld. Het uitvallen is onregelmatig maar wel bijzonder storend. Desgewenst kunnen we een filmpje delen van het euvel. Resetten van experia Box en tv box heeft het euvel niet verholpen helaas. Graag met enige spoed jullie assistentie.

 

familie van der Lee

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

 

@Rik van der Lee Hoi Rik, van harte welkom op ons forum! Rot dat je last hebt van haperend beeld. We denken hier op het forum graag met je mee. Ons forum is vooral voor en door klanten. Vaak komen er andere gebruikers langs om anderen op weg te helpen. Waar nodig komt er later ook een moderator langs. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van hoe druk het is. Als je liever direct contact hebt of één op een geholpen wordt, kan dat natuurlijk ook. Je kan daarvoor chatten of bellen met onze klantenservice.

Als je graag verder geholpen wordt via het forum, heb ik een paar vragen voor je. Hoe staat het er intussen voor met het haperen van het beeld? Op welke zenders gebeurt dit? Hoe gaat het met andere functies, zoals het terugkijken van programma's of kijken van opnames? Welke Experia Box en tv-ontvanger heb je, en zijn deze rechtstreeks met elkaar verbonden? Het is vooral belangrijk om te weten of er andere apparatuur tussen zit. 


Bij een finale check bleek toch de HDMI kabel een breukje te hebben. Na vervanging was het probleem verholpen!


Bij een finale check bleek toch de HDMI kabel een breukje te hebben. Na vervanging was het probleem verholpen!

Fijn dat je de oorzaak gevonden hebt en het opgelost is met de nieuwe HDMI kabel! Dankjewel voor het delen, mogelijk zijn andere bezoekers ook weer geholpen met jouw ervaring.Â