Skip to main content

Nadat het beeld soms schokkerig was, een update uitgevoerd, nu valt het beeld regelmatig enige seconden op zwart. Inmiddels de gangbare oplossingen geprobeerd, ontvanger en modem van spanning af, nieuwe HDMI kabel gemonteerd, geen resultaat, tv is bekabeld aangesloten.

Type modem: Experiabox v10

Model ontvanger: HMB2260 v2

HDMI kabel: 2.1-4K ultra high speed 120 Hz

Hey @Sabic, welkom! Ik begrijp dat het schokkerige dat je eerst had nu weg is. Maar dat je er uitval voor in de plaats hebt gekregen. Dat is natuurlijk geen goede ruil. 

Dank alvast voor de aanvullende info over hoe het aangesloten is. Daar heb ik nog wel een extra vraag of twee over. Namelijk: is het rechtstreeks bekabeld, of zit daar nog wat tussen zoals een switch of draadloze verbindingsset? En, ervaar je op de moment dat het stoort ook problemen met je internet in het algemeen? 



De tv ontvanger is direct bekabeld met cat 5e kabel, zit niks tussen modem en ontvanger, geen switch oid. Het internet werkt probleemloos tijdens het wegvallen van het beeld. Kijken via de app van KPN op tablet gaat ook probleemloos. Inmiddels een nieuwe ontvanger ontvangen, die 2 jaar ouder is dan degene die we teruggestuurd hebben!, geen resultaat. Netflix ed. functioneren prima. Nu wordt een nieuw v10 modem opgestuurd ( denk zelf dat het daaraan niet ligt) maar goed we gaan proberen.


Nieuwe ontvanger hielp niet, is het beter geworden met een nieuw modem, @Sabic?


Nieuw modem geinstalleerd, in eerste instantie geen problemen meer, maar in de loop van de week toch weer uitval. Nu ook weer nieuwe kabels getrokken en andere HDMI kabel, nu 2 avonden nog geen uitval. Wordt vervolgt.


Hoe is het nu, @Sabic?