Skip to main content

Goedemorgen,

 

Wij hebben al geruime tijd problemen met wifi en tv ontvangst. Na melding bij KPN zijn er 2 monteurs langs geweest die alles nagekeken hebben en waar nodig aangepast hebben. Alles werkte op dat moment. Echter dezelfde avond hadden we bij de tv's op de slaapkamer wee het probleem van haperende beelden en het blauwe vlak met de melding om naar een ander kanaal te schakelen. Graag een oplossing voor dit probleem !!

Mvrgr. Patrick van Hoeven

Admin: Titel van je topic aangepast i.v.m. vindbaarheid

Goed dat je het hier meldt. Zijn de ontvanger direct aan gesloten op de experiabox of gebruik je draadloze verbindingsets? welke experiabox heb je?


Nee, via draadloze Verbindingset, Heb inmiddels KPN gesproken en ze komen weer langs..

 


Trek een kabel en je probleem is opgelost.  Dit blijft tobben. 


@Hoeven Goedemorgen Patrick, wat rot dat het nog niet opgelost is ondanks de monteurs die langs zijn geweest. Zoals Joep al zei, goed dat je het hier meldt. 

Ik begrijp dat je contact hebt gehad met de klantenservice en dat er een nieuwe afspraak gemaakt is. Is deze monteur al bij je langs geweest? Laat je weten hoe het bezoek afgelopen is en ook als je vragen hebt?


Goede avond,

de 2e monteur is langs geweest, deze zag direct het probleem. Wij bleken nog een oude glasvezel kastje te hebben die de snelheid niet kon verwerken. Dit hadden de eerste monteurs ook al gezien maar er niets mee gedaan. Volgens de monteur is dit het eerste waar ze naar moeten kijken. Na vervanging is de down- en upload snelheid boven de 90 Mbit per seconde en werkt alles eindelijk weer !

Mvrgr. Patrick van Hoeven


@Hoeven Hoi Patrick, fijn om te horen dat de tweede monteur je goed geholpen heeft en de aansluiting voor je heeft vernieuwd. De snelheid is nu dus zoals het hoort, super :slight_smile: Dankjewel voor de terugkoppeling en laat het gerust op het forum weten als we iets voor je kunnen doen.