Skip to main content

Hallo, 

Zit sinds 17 feb bij KPN. Heb 1 modem en tv ontvanger in huiskamer. Nu heb ik op mijn slaapkamer ook een tv. 

Hoe kan ik hier ook mijn kpn op krijgen, zonder met kabels te hoeven trekken, want moet ook aan het modum neem ik aan? Hoor het graag even. 

De tv plus ontvangers kunnen ook via de wifi.


Hi @Jenny80

De tv plus ontvangers kunnen ook via de wifi.

Dit is inderdaad een idee, maar dan moet je wel over naar TV+. Wanneer je deze overstap eenmaal hebt gemaakt kan je ook niet meer terug naar het oude abonnement, dus dat is wel iets wat meeweegt. 

De tweede ontvanger bekabeld aansluiten zorgt wel voor de meest stabiele verbinding. Je kunt de kabels netjes langs de muren laten lopen en vaak vallen ze dan al niet meer op. De internetkabels mogen enorm lang zijn, dus je kunt alle kanten op! 

Als dat echt niet wilt dan kun je ook een draadloze verbindingsset (DVS) kopen. Die laat het signaal via het stroomnetwerk lopen en zorgt er dus voor dat je geen kabels hoeft te trekken door je huis heen. Deze verbinding is echter wel minder stabiel dan de bekabelde en een DVS is ook duurder dan een internetkabel, maar zo heb je alle opties en kun je zelf een keuze maken! 


17 februari,  zou goed kunnen dat dit een tv plus abonnement is. Als dat niet zo is dan moet je een jaartje wachten. Prima advies van Sanne.


Hallo, 

 Nu heb ik op mijn slaapkamer ook een tv. 

 

Als je coax aansluiting op de slaapkamer hebt is het toepassen van twee MoCa Coax adapters ook een oplossing. Deze: http://bit.ly/3Y374gr bijvoorbeeld. Werkt hier prima op twee TV’s vanuit de meterkast waar het modem staat naar 2 tv’s via de bestaande (ex. UPC) coaxkabels. Voor 1 tv heb je er twee nodig, voor 2 tv’s drie. 

deze kan ook : https://bit.ly/3xS4Qpr 


In je huidige abonnement heb je 3 opties voor de tweede tv.

Als je die tv nog moet kopen:

http://kpn.com/smart-tv. Scheelt ook 5 € per maand extra ontvanger. Kan via wifi. Tv van Sony, Philips, TCL, Samsung of LG. 

Kan OOK op iedere tv met hdmi met losse streamingbox of de nieuwe Chromecast. Kan via wifi. 

Of een extra ontvanger huren en voor de verbinding een verbindingsset kopen (geen kabel trekken)

De eerste 2 opties kosten na enkele maanden minder.

Voor de meelezers. Het betreft een abonnement voor 23 januari dus Hussel met alleen de 5202 mogelijk.