Skip to main content

Goedenaovnd,

Het lukt me maar niet om met mijn laptop online opnames te bekijken of terug te kijken. Ik krijg de melding ‘error during license server request'. Ik doe deze pogingen nadat ik ben ingelogd bij KPN, de website is kpn.com (https://tv.kpn.com/details/PROGRAM/871325231), deze als voorbeeld.
Ik (b)lijk mijn apparaat/laptop aan te moeten melden, max 5 apparaten, en ik heb gezien dat mijn smartphone is aangemeld.

Helaas kan ik niet vinden waar ik mijn laptop aan kan melden als extra apparaat.

Wie vertelt mij wat ik moet doen?

Je hoeft helemaal niks aan te melden als het goed is. Heb je die max. 5 al bereikt?


Hoi Joep,

Ik heb alleen maar mijn smartphone.

Even dacht ik dat het misschien met de browser te maken had, ik las dat er een aantal bekende browsers geschikt waren en de huidige, de CCleaner browser, die ik aan het uitproberen ben, stond daar niet bij. Maar ook in Firefox krijg ik het niet voor elkaar, niet met WIFI en niet bekabeld.

Op https://tv.kpn.com/instellingen/apparaatbeheer zie ik dit staan:

Apparaatbeheer

Je maakt op dit moment gebruik van de webversie van KPN iTV. Hieronder zie je alle andere apparaten waarop jij bent aangemeld met de iTV app. Je mag aangemeld zijn op maximaal vijf apparaten.

samsung SM-G800F

Actief vanaf 15-4-2020

 

Is mijn internet te langzaam?


Dag @H.C.T.. Van harte welkom hier. Wat @Joep1965 zegt klopt: je hoeft je apparaat niet aan te melden. Kun je op je smartphone wel gewoon opnames bekijken via de browser? En lukt dit ook via de iTV app? Kun je verder wel live tv-kijken?

Ik heb die foutmelding eigenlijk alleen zien optreden bij een probleem met de browser. Nu lees ik dat het in zowel CCleaner als Firefox niet lukt. Wat als je het via Google Chrome probeert? Krijg je dan dezelfde melding in beeld? Kun je me daarnaast laten weten wat voor merk en model laptop je hebt? 

Zou je ten slotte je profiel alvast aan kunnen vullen met je postcode/huisnummer, klantnummer en de naam van de contracthouder? 

 


Hallo @H.C.T.. Ik heb geen reactie meer van je gezien. Ik hoop dat dit betekent dat je inmiddels wel via je laptop tv kunt kijken. Als je toch nog ergens hulp bij nodig hebt, dan lees ik het graag.


Hoi Natasja,

Ik gebruik mijn laptop bijna alleen maar als ik een paar dagen de hort op ben. Vandaar mijn late reactie.

Inmiddels werkt het op google Chrome, had ondertussen gelezen dat het maar voor een paar browsers geschikt was gemaakt. Tevens bleek er inmiddels een andere website te zijn om in te loggen, ik log nu in op https://tv.kpn.com/welkom (dat is de vertaling denk ik, iets met iTV), daarmee lukte het destijds wel en nu nog steeds.

Mijn laptop is een Toshiba Satellite A200. Ik heb de gevraagde informatie in mijn profiel aangepast.

Dank je voor je hulp, je hoort me weer als er zich iets voordoet waar ik niet uit kom.




 

 

 

 


Geen probleem, @H.C.T.. Fijn dat je alsnog reageert. :slight_smile: En natuurlijk goed om te lezen dat het inmiddels wel lukt om online tv te kijken via je laptop. Als je nog andere vragen hebt, geef dan gerust een gil hoor.


Het programma van de gegeven link https://tv.kpn.com/details/PROGRAM/871325231 is hier op de laptop ook niet af te spelen. (geprobeerd in Firefox, Windows 10)


Reageer