Skip to main content

hoe veel tv ontvangers krijg ik bij een kpn basis abonnement 

 

Admin: eigen topic voor bericht aangemaakt

hoe veel tv ontvangers krijg ik bij een kpn basis abonnement 

Er bestaat gen basis abonnement. KPN heeft hussel, is een puzzel of bouwblokken die je zelf in elkaar mag zetten. Dus wil je 50mb met 6tv's en opnemen is dat mogelijk net zoals 1000mb met 1 tv zonder opnemen. Kijk op https://www.kpn.com/shop/internet-tv/internet-tv/ om zelf te husselen. Have fun! 😀 


Hallo @ton37 ,

Als je bij KPN een Internet-thuis-abonnement afsluit kun je daar ook KPN TV bijnemen. De eerste ontvanger is dan inbegrepen bij het basis-abonnement. Je kunt daarnaast maximaal vijf ontvangers er extra bij huren voor vijf euro per extra ontvanger. Dit is wel afhankelijk van de internetcapaciteit die bij jou beschikbaar is. Is die capaciteit niet groot genoeg?, dan zouden het er minder kunnen zijn, maar dat zie je dan snel genoeg in MijnKPN.  Die vijf extra ontvangers mogen trouwens desgewenst ook Digitenne-ontvangers zijn, daarbij speel de internetcapaciteit uiteraard niet. 

 

In dit plaatje van KPN Hussel zie je de huidige mogelijkheden van wat je allemaal naast je standaard-internet-abonnement er bij kunt nemen: