Skip to main content

Vanmorgen opnieuw geprobeerd en kreeg weer melding: STB zap-03 / 40462 Videoserver niet gevonden. Dit is nml in de afgelopen dagen al een paar keer gebeurd, zowel opnamens die niet geladen werden alsook het terugkijken van programma's. Het tv-kastje resetten helpt niet, software opnieuw inladen ook niet en ook op andere tv met ander tv-kastje had hetzelfde probleem. Dus conclusie: ligt niet aan spullen bij mij thuis, maar ligt bij KPN. Oftewel: graag actie KPN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sommige programma's kunnen en/of mogen niet worden teruggekeken. Dan krijg je dit soort meldingen.  Misschien dat dit ook zo'n voorbeeld is?


Ik denk het niet. Ging in dit geval eerst om voetbal dames op npo1 zondagmorgen en daarna studio snugger op npo 3 zondagmorgen en karen bloemen npo1 ook zondagmorgen. Alles verschillende programma's. 


A

Anvulling: zondagmorgen dames voetbal kijken was eerst middels opnames die niet werkten en daarna bleek dat terugkijken ook niet werkte. Op de tablet terugkijken werkte wel.


@GLWbD Welkom op het forum.

Het klopt dat je inderdaad deze melding kreeg bij het terugkijken van programma's tijdens de storing op de tv ontvanger. 

Via tv.kpn.com en via de app lukt het wel om deze programma's terug te kijken. 

Excuses voor het ongemak.Â