Skip to main content

Interactieve tv geeft een paar keer per dag grijze vlakken (muisgrijze kleine blokjes maar dan heel veel bij elkaar) en herstart soms zomaar. Blijft vaak hangen, de ene keer gaat hij dan weer door en een andere keer herstart het kastje.

Voor de laatste update was het menu ook nog eens traag maar dat is in de update van ongeveer een week geleden opgelost. De andere problemen blijven. 

 

mvrgr

Sandra

Heb je over de zenders sbs veronica etc dan is het bekend bij KPN en ligt  het aan Talpa en via het menu op de afstandsbediening ga je naar instellingen en dan de tegel systeem openen en dan kiezen voor een frisse start dan is de ontvanger weer pico bello


Bedankt voor je reactie. Nee maakt niet uit welke zender. Zelfs bij Netflix via het KPNkastje doet hij dit. 


Welke tv ontvanger heb je precies en is deze bekabeld of via draadloze adapters aangesloten


HDMI hmb2260 staat er op het kastje. Draadloos aangesloten.


Goedemiddag @oostr!

Mooi om te zien dat @jimny je al wat op weg geholpen heeft. Heb je de mogelijkheid om een tv-ontvanger rechtstreeks met een kabel aan te sluiten op de Experia Box? Ben benieuwd of je dan ook problemen ervaart met het beeld.


Ja ook geprobeerd maar het probleem blijft. Het haperen begint heel vervelend te worden. In Netflix bijvoorbeeld blijft hij soms zo lang hangen dat het programma gewoon helemaal stopt.


@oostr Wat irritant! Heb je de kabel tussen de tv en de tv-ontvanger ook al eens gecontroleerd. Zit deze aan beide kanten goed aangesloten op de apparatuur, is de kabel niet beschadigd?

Als dit er goed uit ziet, dan kun je het beste even met ons bellen zodat een collega samen met jou één en ander kan testen. Dat gaat via de telefoon makkelijker en sneller omdat je dan direct contact hebt. Mijn collega's zitten elke dag tussen 8.00 - 22.00 uur voor je klaar via 0800 0402 (gratis).