Skip to main content

Ik weet gewoon niet meer waar ik moet beginnen maar de interactieve tv  is een puinhoop die steeds erger wordt en waar ik echt heel boos om ben is dat sommige figuren van de klanteservice nu zonder schaamte stellen dat als je niet tevreden ent je vrij bent naar een andere provider op te rotten.Dit is dus hoe de kpn zijn problemen op lost en is dit soort reacties het nieuwe beleid?

 

*Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

@Henk59 Laten we dan bij het begin beginnen, wat is het probleem of problemen, waar loop je tegenaan?

Welke verbinding heb je? Glasvezel of DSL? KPN of overgezet Telfort?

Welke apparatuur heb je in huis? Modem/router, en TV kastjes.

Hoe is het geheel aangesloten?

DSL direkt met een korte kabel op de ISRA, glasvezel welke kabel zit er tussen NT en router.

TV kastjes, netjes met een lan kabel zonder gebruik van de "draadloze” adapters via het lichtnet, of gebruik je die wel?

 

 


Hoi Doornekamp, bedankt voor je reactie. Audio/hifi/hometheater dus ook het visuele gebeuren 

is al 50 jaar meer dan een hobby voor mij en ben ik lid wereldwijd lid van 8 verschillende hifi/hometheater forums en heb ik bijna dagelijks contact met mensen die professioneel bezig zijn met o.m. dit soort zaken voor hun werk. Deze voorgenoemde mensen dus mijn forum genoten en zijn dus met de zelfde hobby bezig als ik.Er worden veel topics geopend op deze forums ivm de vele problemen met verschillende providers en werd er al verschillende keren door voorgenoemde personen gesteld dat o.m. de software die de kpn verstuurd van geen kant deugd en heb ik zelfs een contact gehad met iemand van de technische dienst van de kpn die gewoon toegaf dat er idd veel problemen zijn maar wist hij niet of en wanneer dit wordt opgelost.Inmiddels weet ik eb vele met mij dat het totaal niets meer uitmaakt welke provider je je meld want het is overal het zelfde en de enge die wat aan dit wanbeleid kan doen is den haag maar die blijven opvallend stil.De praktijken van de kpn zijn werkelijk schokkende en inmiddels zijn sommige werknemers niet meer in staat de problemen normaal te benaderen en wordt je door voorgenoemde zacht doch dwingend verzocht uit te gaan kijken naar een andere provider, De kpn is de laatste provider waar je dit soort asociaalgedrag van verwacht en in het verleden dacht ik dat ik droomde.Het aan het lijntje houden is bij de kpn gewoon een specialisme geworden en is dit forum nog zo'n zoethoudertje om je als consument het idee te geven dat er naar je wordt geluisterd, Als je wilt weten wat er allemaal aan de hand is kan ik dat wel uitleggen maar ik en bang dat je niks voor mij kunt betekenen en de forumleden waar ik dit aan heb voorgelegd zijn hele kundige mensen die een achtergrond hebben van ingenieurs,it en icters enz. Veel van deze mensen zijn heel kundig en willen bij de kpn nog niet eens dood gevonden worden en vele bezitten dan ook eigen bedrijven. 

De problemen spelen al meer als 6 jaar en deze zijn,parameter op AB ingedrukt houden om snel naar een andere zender te gaan vertaald zich in het blijven staan van de iconen maar maar de info gaat wel verder. Terugkijken verspringt ineens het beeld en zit ik ineens iets anders te kijken of het beeld verdwijnt.soms is er digitale storing in de vorm van blokjes. bij minstens 4 zenders kan ik niet terug kijken terwijl dit wel moet kunnen enz enz. En wanneer dit zou opgelost worden dan komt er wel weer iets anders voor terug want als ik alle problemen zou moeten omschrijven van de laatste 6 jaar zit ik met de kerst nog.Het enige wat de kpn doet is nieuw kastje en dat gaat dan om dezelfde receivers die ik inmiddels al 25 maal voorbij heb zien komen.Ook heb ik een keer om het nieuwste kastje/receiver gevraagd aan een medewerker,maar kreeg ik ipv dit kastje een AB toegestuurd en na vragen bij de klantenservice bleek dit om een misverstand te gaan want deze nieuwe kastjes was alleen bedoeld voor de abonnees die daarvoor een hele duur abonnement hadden aangeschaft en inmiddels ben ik er ook achter dat de vele medewerkers vaak niet eens weten hoe het beleid jegens de klanten gevoerd moet worden en ben ik absoluut een hele aardige man maar de manier waarop sommige van de klantenservice met jou denken te kunnen omgaan is bij de beesten af.

 

Bij de kpn is iets helemaal mis en ik vermoed dat dit niet meer beter gaat worden. De kpn verkeerd in een positie met veel macht en als je een bedrijf wilt starten waarbij je lijntjes nodig hebt kom je maar bij 1 bedrijf terecht en dat weten ze bij de kpn en dat voelen vele met mij ook.

Zoals je inmiddels zult begrijpen heb ik veel problemen en vele met mij maar het punt is dat veel mensen moe zijn gestreden en hebben veel klanten het maar naast hun neergelegd en dat is precies wat de kpn wiltHet lijkt dus alsof er vele tevredenen zijn en die zullen er wel zijn maar geloof mij maar dat er vee,heel veel onvrede is en dat lees ik niet alleen via hifi forums maar je komt niet dioor de muur heen die de kpn en vele andere providers hebben opgetrokken. We leven ineen leugen cultuur die door den haag al jaren wordt gevoed en de kpn is 1 van de vele die daar vrolijk aandoen alsook bv de postnl wat ook overigens  zo'n bedrijf is .


?


Vraagteken? niet duidelijk genoeg?


Tja die mensen heb je ook


Als je een beetje negatief gaat doen betreffende mijn bericht vertel ik je meteen hierbij dat het mij volledig koud ik heb zat mensenkennis en ga daar jou niet eens het plezier gunnen daarop nog verder te reageren want uit ervaring weet ik dat er jammer genoeg ook personen zijn die niet meer zijn te redden

 


Ik heb mijn verhaal gedaan en verder moet de kpn maar zelf uitzoeken wat zij er mee willen.Voor mij was dit het zoveelste kanaal om mijn gal te spuwen over dit bedrijf.


Die hele eerste alinea is overbodig. Om gewoon goed geholpen te worden of geadviseerd is het gewoon handig om to the point te zijn.

,parameter op AB ingedrukt houden om snel naar een andere zender te gaan vertaald zich in het blijven staan van de iconen maar maar de info gaat wel verder.

Kun je dit ook in het Nederlands plaatsen? parameter indrukken???? Iconen blijven staan????
Sorry, wil het snappen maar zelf na 2 x lezen en nu zelf typen snap ik niet wat je bedoeld.
Om je hiermee te helpen graag verduidelijken.

soms is er digitale storing in de vorm van blokjes.

Dit is heel vervelend. Tenzij je bandbreedte (te) krap is kan het opgelost worden met een ander modem OF andere ontvanger.
Welke experiabox heb je nu? Welke ontvanger (merk en type)?
Heb je koper of glasvezel, en wat is de bandbreedte op je adres (zie Fourstack)

bij minstens 4 zenders kan ik niet terug kijken terwijl dit wel moet kunnen

Dan weer handig dat je noemt welke. Bij o.a. de Vlaamse, Duitse en Engelse (BBC One en Two) mag KPN dat niet aanbieden.

enz enz.

Jammer genoeg zijn we niet helderziend.

Als je antwoord geeft om de vragen dan kunnen wij je verder helpen.


Mijn bedoeling is om zoveel mogelijk kanalen te bereiken en mijn gal te spuwen en dat doel heb ik bereikt.Dit forum heeft overigens alleen een pappen en nat houd functie en iedereen die nog in de illusie verkeerd dat het allemaal wel goedkomt is erg naief, Ik vind overigens dat ,hoewel aardig bedoelt is , dit foru  zou moeten worden gebruikt om massaal de kpn aan te pakken maar jammer genoeg verkeren vele hier al in een toestand waarbij er nog steeds wordt gedacht dar het wel meevalt,en wat betreft diegene die nooit wat te klagen hebben en zich afvragen waarom ik klaag moeten dan maar eens de klachten regen lezen betreffende de kpn en vervolgens een een cursus volgen betreffende empathie en inlevingsvermogen want daar is echt een groot gebrek aan.Het gaat mij dus niet op de ja knikkers,maar om de mensen die dit echt snappen.

 

Ps, Moet nu voor de zoveelste keer mijn tv opnieuw opstarten omdat terugkijken niet werkt.

 

Ik ga iig uitkijken welke mogelijkheden er nog zijn betreffende andere providers.


Schei toch uit aub. Bij iedereen is een goede verbinding mogelijk ook bij jou. Natuurlijk gaat er af en toe iets fout dat is overal zo. Maar je geeft niet de indruk dat je ook maar voor iets van hulp open staat. Ik ben 30 jaar klant en heb nog nooit de klantenservice nodig gehad.


Henk59 schrijft: Dit forum heeft overigens alleen een pappen en nat houd functie en iedereen die nog in de illusie verkeerd dat het allemaal wel goedkomt is erg naief 

We willen je graag helpen. Alles is te fixen. Maar kennelijk wil je het niet opdat je kan blijven mopperen en klagen. Jammer. Oplossingsgericht denken en handelen is veel relaxter.

Ik begrijp nu volkomen de reacties van de tel. medewerkers “ga maar naar een ander". Die reactie lok je zélf uit door je oncoöperatieve houding om tot oplossing te komen.

Bij elke provider gaan dingen fout. Bij elk bedrijf. Maar jij doet het er om lijkt wel.

Als je nog open staat voor hulp…. de vrijwilligers én de kpn moderators staan hier klaar. (wat jij zegt over dit forum klopt van geen kanten)

En wil je het niet opgelost hebben, kan je inderdaad beter overstappen lijkt mij.

Het is best op te lossen. Heb je nog oude Motorola tv ontvangers? Die zijn EOL. Evenals Experiaboxen ouder dan de V8.


Hoi @Henk59 ,

Hier geen problemen.
En ik heb hier ook nogal wat staan op, zoals jij het benoemt " Audio/hifi/hometheater ”
Alles draait hier al jaren en jaren soepel en KPN zorgt goed voor mij.
De volgende vraag dringt zich dan ook ' Wat doe jij fout.

 


@Henk59, ik heb je lange betoog 3x gelezen, maar op geen enkele vraag die ik heb gesteld heb ik een antwoord gekregen, als we eens bij de basis beginnen kan ik en de rest er wat mee om je verder te helpen.

Ik heb nu werkelijk waar geen enkel idee waar je mee zit en wat het probleem nu is en hoe dit op te lossen is, op lossen lukt eigenlijk altijd KPN is niet zo slecht als jij beschrijft maar dan moet je je wel bij de basis houden Router ==> kabel ==>iTV kastje ==> hdmi kabel==>TV, dan werkt het altijd prima, als ik er uit haal wat ik denk dat je bedoelt gebruik je er een AV receiver/Homecinemaset tussen iTV kastje en TV, daar kunnen inderdaad problemen ontstaan door de HDMI handshake die een standaard is maar toch ook weer niet.

En alles wat je extra gebruikt ten opzichte van de basis is voor eigen rekening, geen enkele provider zal daar ondersteuning of garantie op geven dat het ook daadwerkelijk gaat werken.

 

PS, mogelijkheden voor een andere provider: Google is je beste vriend.:wink:


Ik denk dat Henk niet meer gaat reageren.


Ik ga iig uitkijken welke mogelijkheden er nog zijn betreffende andere providers.

Dat lijkt me een uitstekend plan.


Henk59 schreef:

Als je wilt weten wat er allemaal aan de hand is kan ik dat wel uitleggen maar ik en bang dat je niks voor mij kunt betekenen en de forumleden waar ik dit aan heb voorgelegd zijn hele kundige mensen die een achtergrond hebben van ingenieurs,it en icters enz. Veel van deze mensen zijn heel kundig.

Als zelfs die ingenieurs en ICt'ers het ( ondanks hun kundigheid) al niet weten op te lossen, rest er eigenlijk nog maar een oplossing voor u en al die kundige mensen; Start uw eigen wereldwijde provider en richt die volledig in naar uw eigen wensen. Succes gegarandeerd met zoveel deskundigen….. 

 

 


Dag @Henk59 Ik wil hier als moderator toch ook nog even op reageren. 

Het kpn forum is een online ontmoetingsplek, waar onze klanten en mensen met interesse in onze techniek en producten met elkaar in gesprek gaan. Zo kun je op een laagdrempelige, maar heel effectieve manier hulp krijgen bij soms ingewikkelde problemen. Onze online community bestaat uit mensen die heel veel kennis hebben van onze producten. Zoals je ook ziet in dit topic, iedereen denkt graag met je mee en mensen willen je heel graag helpen. Precies dat is waar dit forum om draait: klanten die elkáár helpen. Moderators -medewerkers van kpn- lezen mee en begeleiden de gesprekken. Ook zorgen we ervoor dat informatie goed en snel vindbaar is. Als de community je echt niet verder kan helpen en als er specifiek ingrijpen van kpn nodig is, kijken we natuurlijk mee. Zo worden via het forum veel problemen gesignaleerd en aangepakt.  

Het forum is dus zeker niet bedoeld om te pappen en nat te houden: talloze mensen worden geholpen met de informatie die ze hier vinden, dankzij zelf zoeken of dankzij gerichte vragen aan onze onze community. Als je hulp wilt, is het dus handig om zo duidelijk mogelijk te omschrijven waar je tegenaan loopt. Dan kan de community je vast en zeker helpen. Meer tips over hoe je het beste je vraag kunt stellen lees je in dit introductietopic en meer over de achtergronden van het forum lees je in onze huisregels 

Uiteraard kun je het niet eens zijn met ons beleid of vraagtekens hebben bij één van onze producten. Je gal spuwen mag ook zeker, daar hebben we alle begrip voor. Maar als je het constructief doet én in gesprek gaat met onze community kun je ook meer bereiken. Je kunt hulp krijgen bij een probleem, wellicht zelfs een oplossing, en in elk geval een luisterend oor. 


Ach kijk,de naieve en de meelopers doen ook een duit in het zakje.Jullie soort laat mij volledig koud. 

Voor jullie is dit forum een godsgeschenk voor jullie verveelde leventje,of willen alleen jullie zelf horen praten.Jullie zijn uniek en zwaar in de minderheid en bij jullie moet ik voor mijn klachten niet zijn.

De kpn is erg blij met jullie soort hielenlikkers omdat jullie meewerken aan een beleid die de kpn 

juist voorstaat.Jullie werken ( bewust of niet) aan mee en worden problemen niet of gedeeltelijk

opgelost.Er hoort geen zoethoudertje zoals het kpn forum te bestaan ennis dit werkelijk schandalig 

om dit forum op te zette om jullie schapen het idee te geven dat je meetelt maar intussen wel duizenden mensen met problemen laten zitten.Het feit dat sommige zich genoodzaakt voelen tegen mij te ageren geeft aan hoe weinig jullie er van begrijpen en hoe weinig echte empathie er hier is.Ik raad de mensen aan die totaal niet serieus wordt genomen door de kpn of welke provider ook je solidair op te stellen,geld in te zamelen en deze provider(s) voor het gerecht te dagen om af te dwingen voor een en altijd alle diep treurige zaken op te lossen ipv een forumpje te ontwikkelen met als enig doel de mensen het valse idee te geven dat er werkelijk wat wordt gedaan. Dit forum en de naivelingen hier helpen totaal niet dan alleen maar het probleem nog groter te maken.

 

 


Ps,reageren doe ik niet meer,wil verder mij totaal niet de tijd en energie steken in nutteloze niets zeggende discussies van en door mensen die heel ver van de werkelijkheid staan.


Ach kijk,de naieve en de meelopers doen ook een duit in het zakje.Jullie soort laat mij volledig koud. 

Jij bent zelf volledig verantwoordelijk voor de reacties die je krijgt en dat heeft iets te maken met toonzetting. Normaal help ik graag mensen maar in deze situatie ga ik er niet veel woorden aan vuil maken.


Typisch dit.eerst mij proberen te blokkeren en dan de volgende dag de blokkade weer opheffen.

Ik heb naar aanleiding van de blokkade hier bij de kpn flink stampij gemaakt omdat met de blokkade 

er een werkelijk schandalige handeling wed verricht die aan zeer donkere tijden doet denken en 

ondanks verschil van mening heb ik nergens iets gesteld wat ook maar iets riekt naar onheus gedrag

en door op deze manier te reageren zegt meer over de daders dan over mij.Een forum is een 

een vraag en klaag baken en van de klaag baken heb ik gretig gebruik gemaakt omdat ik na 6 a 7 jaar klagen zonder enig resultaat mijn vertrouwen inmiddels een diepte punt heeft bereikt en ik geen

enkel vertrouwen meer heb in een goede afloop.Ik stelde al open en eerlijk dat ik dit forum gebruikte

om mijn gal te spuwen en dus duidelijk te maken dat de kpn zijn klanten in de steek laat.

Verder wordt hier gesteld dat ik zowat de enige klager ben maar wil ik deze naiven gaarne verwijzen 

naar het internet waar je dan volledig wordt ontdaan van enige illusie.Uiteraard is dit laatste 

niet aan de leden hier besteed omdat er blijkbaar toch nog enkele mensen zijn die een 

miljoenen bedrijf zoals de kpn dit is .heilig geloven dat de kpn dit allemaal keurig oplossen maar 

dan wil ik ook graag naar de ontelbare klachten verwijzen op het internet gezet met reviews 

die er niet om liegen en het spijt mij om dit te moeten zeggen maar als je echt iets wilt 

veranderen zijn dit soort forums alleen maar een sta in de weg.

 

Ps, Voor iedereen die tegen mij ageren en stellen dat zij nog nooit problemen hebben 

gekend is mijn reactie aan verloren daar ik mijzelf allang geen enkele illusie maakt dat 

deze mensen ook maar iets van solidariteit bezitten en heb ik dus aan voorgenoemde geen 

enkele boodschap.

 

Er is iets goed mis bij de kpn en de service die gewoon bestaat uit pappen en nat houden 

en wanneer je dit ontkend beledig je instant massa's mensen die hetzelfde doormaken als ik.

Overigens heb ik zeker overwogen mijn abo op te zeggen maar dat heeft geen enkele zin 

om twee redenen,alle providers zijn ronduit slecht,en verder gebeurd er niks als je verdwijnt.

 

 

 

 

 

 

 


Overigens heb ik zeker overwogen mijn abo op te zeggen maar dat heeft geen enkele zin 

om twee redenen,alle providers zijn ronduit slecht,en verder gebeurd er niks als je verdwijnt.

Heb je al eens overwogen om zonder telefoon, tv en internet door het leven te gaan? Als toch alle providers ronduit slecht zijn.. 🤷‍♂️

 

Gal spuwen mag maar als je ook om hulp schreeuwt om vervolgens de mensen die je proberen te helpen  te beledigen dan ben je hier echt verkeerd. Je noemt klachten die echt niet te begrijpen zijn omdat er gewoon niet duidelijk beschreven wordt wat er gebeurd. Mensen stellen vragen om meer duidelijkheid te krijgen en je zo te kunnen helpen maar daar sta je niet voor open, nee je spuwt liever nog meer gal. Ik begrijp het volledig dat je zo geen hulp krijgt, het is namelijk een wisselwerking en nu komt alles van één kant.

 

Wat is je doel hier nou precies? Wil je mensen laten inzien dat KPN in en inslecht is in de hoop dat mensen naar de andere ‘slechte providers’ over te stappen? Je hebt het over rechtszaken, wat wil je daar bereiken? 

 

Ergens hier werd het idee geopperd om een eigen provider te beginnen, misschien moet je dat maar gaan doen als alle providers ronduit slecht zijn. 


Audio/hifi/hometheater dus ook het visuele gebeuren is al 50 jaar meer dan een hobby voor mij en ben ik lid wereldwijd lid van 8 verschillende hifi/hometheater forums en heb ik bijna dagelijks contact met mensen die professioneel bezig zijn met o.m. dit soort zaken voor hun werk. Deze voorgenoemde mensen dus mijn forum genoten en zijn dus met de zelfde hobby bezig als ik

Hoi Allemaal en @Henk59 

Hij heeft ons echt niet nodig die @Henk59.
Hij heeft genoeg mensen op diverse Forums de echte professionals dus.
Het komt wel goed met @Henk59.
Niet hier natuurlijk, maar wel op de andere acht forums.
Los laten en laten gaan.:wink: