Skip to main content

Wanneer lost kpn nu eindelijk het probleem met mijn interactieve tv abonnement op? Ik zit al ruim een week zonder tv door dat er bij KPN iets niet goed is gegaan met het omzetten bij mijn verhuizing. Het betreft een oud Telfort abonnement en nu kan schijnbaar de pincode niet meer gegenereerd worden. Ik ben het wachten en bellen met KPN inmiddels behoorlijk zat na 10 telefoontjes en 8 dagen. Ik heb ze nu weer 4 dagen de tijd gegeven om het op te lossen, maar er gebeurt NIETS! Als het niet deze week opgelost kan worden ben ik voor de rest van leven klaar met KPN!

Beste @Jus10e,

Wat vervelend dat je problemen ervaart met interactieve tv van KPN, dit is zeker niet de bedoeling. Ik ga dit aankaarten bij de KPN moderators, zou je je Forumprofiel willen aanvullen met naam, postcode + huisnummer en klantnummer? Bij persoonlijke opmerkingen ook de laatste 4 cijfers van je IBAN. Deze gegevens kan alleen jij zien en de KPN moderators. Dan zal ik dit doorsturen naar een moderator, hopelijk wordt dit dan snel opgelost. 


Welkom op ons forum @Jus10e. Wat rot dat je al een week tegen dit probleem aanloopt waardoor je tv het niet doet. Ik kijk graag even met je mee. Kan je je gegevens in je profiel zetten zoals Dennis hierboven al tipte, en geef je hier een seintje?


Gedaan. Heb gisteravond weer gebeld en er is als het goed is ook een ticket aangemaakt.  inmiddels weer een sms van jullie ontvangen met mijn abbonummer en link naar pincode wijzigen. Ik hoop dus niet dat dit al het werk is dat verzet is naar aanleiding van de aangemaakte ticket. Want de pincode verkrijgen is precies het probleem en nog niet opgelost.


@Jus10e Dankjewel, ik heb je gegevens erbij gepakt. Er is inderdaad een ticket aangemaakt en doorgezet naar de specialisten, om te zorgen dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Volgens de gegevens in het ticket heb je ook speciale contactgegevens gekregen, klopt dat? Als je in de tussentijd vragen hebt, raad ik je aan om daar contact mee op te nemen, zij hebben alle informatie tot hun beschikking en kunnen je nu het beste helpen.