Skip to main content

Ik heb in het verleden gekozen voor Telfort/XMS vanwege de lokale zender de glaset hooglanderveen.

nu kan ik deze niet meer vinden terwijl bij mij in de buurt (nieuwbouw)deze te vinden is op kanaal 1431.

komt deze weer beschikbaar en wanneer  

Dorps TV Hooglanderveen zou nog gewoon op 1431 beschikbaar moeten zijn. Probeer eens om de zenders opnieuw in te stellen op de ontvanger.

Piet.


Dit heb ik al gedaan , maar niet gevonden. kortom het is er niet.


@leohoog Kan het zijn dat je buiten het ontvangstgebied voor deze zender bent gaan wonen? Regionale zenders worden alleen in hun respectievelijke regio uitgezonden.

Wat zijn de cijfers (alleen cijfers) van je postcode? Dan kan @P.J.M. van der Vooren misschien al zien dat jij in een andere regio zit?


Hoi @leohoog welkom op het forum! Deze zender is zoals @jlthkoch noemt inderdaad alleen in de regio uitgezonden. Als je wilt kijk ik graag even met je mee, zou je dan je postcode toe willen voegen aan je privé profiel?


Hoi Thomas,  bedankt voor je bericht .3829** nr *  Hooglanderveen,ik ben niet verhuisd. door nieuwbouw om mij heen is eer steeds aan de glasvezel netwerk  van xms naar Telfort en nu naar KPN. gerommeld. dan werkt het wel dan weer niet. de laatste tijd is het stabiel.  Als het niet mogelijk blijkt om dit aan te passen kun je misschien een tip geven welke provider meer mogelijkheden bied

 

*Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy


Bedankt voor het aanvullen van je profiel @leohoog  ik zie op jouw adres alleen geen KPN thuis abonnement staan. Begrijp ik het goed dat je deze bij Telfort hebt? Je kunt met deze vraag dan eigenlijk beter op het forum van Telfort terecht. Je kunt deze hier vinden: https://forum.telfort.nl/ 

Het lijkt me dat Dorps TV Hooglanderveen wel te zien moet zijn in Hooglanderveen. Als ik je postcode intyp op https://www.kpn.com/televisie/zenders/lokale-zenders.htm# krijg ik hem ook niet te zien, daar lijkt iets fout te gaan. Ik hoop dat Telfort hierin iets voor jou kan betekenen!


Op die pagina wordt De Glaset wel vermeld. Doe maar eens CTRL F en dan 1431 zoeken.

Verder zijn op die pagina ook de letters v.d. postcode nodig. Heb de willekeurig letters CH gebruikt.

Onder postcode 3829 lijkt inderdaad De Glaset niet te vallen. Dat betekent dat je via KPN er niet naar kunt luisteren of kijken.

Deze lokale zenders wel:

EVA Kanaal

1318

EVA Kanaal

1018

LOSTV Kanaal

1334

LOSRadio Kanaal

1034

RTV Baarn Kanaal

1304

BaarnFM Kanaal

1004

Opvallend op de website voor De Glaset is dat daar de (live)stream ontbreekt. Alleen wit vlak. https://hooglanderveenhub.net/nieuws

En volgens déze info zou het kanaal 2017 zijn…
https://vathetveen.nl/organization/3886/de-glaset--dorps-tv-hooglanderveen


hoi Thomas, leuk mij te verwijzen naar Telfort. maar Telfort zegt dat Telfort KPN is geworden. dus zij kunnen niets doen. als tip krijg ik, zeg het abonnement op ga naar een ander 1 maand. keer dan terug want de nieuwbouw om mij heen heeft wel kanaal 1431 in het pakket.

lijkt mij vreemd.

 groet Leo


leuk mij te verwijzen naar Telfort. maar Telfort zegt dat Telfort KPN is geworden. dus zij kunnen niets doen.

Dat is inderdaad leuk, en verwarrend, want Telfort heeft nog wél een eigen forum op https://forum.telfort.nl maar als je via de site van Telfort zoekt naar de klantenservice van Digitenne, dan stuurt Telfort je weer door naar KPN.
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/contact-met-digitenne.htm


@leohoog . Voor de VASTE aansluiting moet je wel degelijk nog bij Telfort (helpdesk Telfort) zijn. Die zijn, ook administratief, nog niet omgezet. Waardoor KPN dus niks kan doen als je Telfort Thuis hebt.


@leohoog  zoal @PeterG noemt zijn alleen de mobiele abonnementen van Telfort over naar KPN. Voor thuis abonnementen zul je nog bij Telfort moeten zijn. Digitenne is altijd al bij KPN geweest maar ook die zie ik niet op jouw adres terug dus vermoed ik dat je interactieve TV bedoelt.


Gezien het kanaal nummer dacht ik aan Digitenne. Maar dat is inderdaad niet duidelijk.....


Digitenne heeft zulke hoge nummers niet.

TV 1 t/m 33
Radio 101 t/m 129

Zenderlijst Digitenne.


Bedankt @PeterG