Skip to main content

Klacht over trage tuners tijd in de chat gezeten bij kpn niet opgelost kond er n niets doen ook geen nieuwe tuners 

Dus blijf zitten met trage tuners door kpn slechte service en als klap op de vuurpijl stappen ze zo de kpn chat uit en daar sta je dan hele slechte zaak sta op overstappen naar ziggo als het niet opgelost wordt

 

Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

Welk type ontvanger heb je en is die bekabeld aangesloten op de experiabox of zit er iets tussen zoals een draadloos verbindingsset of een switch en werkt internet wel goed bekabeld?


De wijze die @Noordzee aangaf om een klacht in te dienen, werkt dus niet meer, want dit is nog alleen voor zakelijke klanten. 

Anderzijds, KPN is wel zo eerlijk om nu op dezelfde pagina’s te zetten hoe je dan een klacht bij waakhonden op dit gebied kan indienen. 

Dus zoals het nu is, dien je jouw beleving over het volgens jou niet nakomen van overeengekomen zaken door KPN, direct in bij een waakhond zoals ACM. Andere mogelijkheden zijn er niet bij KPN. zoals de medewerker van de helpdesk al terecht melde. 

Maar Joep heeft hierin natuurlijk ook gelijk,. Is het niet mogelijk om met behulp van andere goedwillende medeburgers om jouw probleem op te lossen? Begin niet te vertellen dat het niet die beleving is van KPN die jij verwacht toen je een overeenkomst afsloot of iets dergelijks. Dat begrijpen we. Los eerst je probleem op met behulp van mensen die hier geen cent aan verdienen. 

 


Hallo @CorL ,

Ik zie dat KPN de website inderdaad weer aangepast heeft. (Mijn reactie in dat andere topic is van ruim één maand geleden)

Maar het kan nog steeds via de website. KPN heeft het alleen nog beter verstopt. 

Je moet nu kiezen voor het onderwerp "iets anders".

Dan kom je uit op dit scherm : 

 

Andere manieren om een klacht in te dienen

Kom je er niet uit met onze klantenservice? Nadat je je klacht hebt ingediend bij onze klantenservice, kun je terecht bij De Geschillencommissie. Een alternatieve manier voor het indienen van een klacht is via het ODR platform. Het platform verwijst je naar een geschillencommissie die je klacht gaat behandelen. Je kunt je klacht ook per post indienen.

Niet tevreden?

Heb je een antwoord gevonden, maar ben je er niet tevreden mee & is het niet dringend? Dan kun je het formulier invullen en hierin je klacht uitleggen. We nemen dan na 10 werkdagencontact met je op.

  

Dan kom je uiteindelijk uit op dit formulier : 

https://www.kpn.com/service/klacht-of-vraag-indienen/formulier.htm

 

(Makkelijker kunnen we het niet maken…...)