Skip to main content

Op dit moment hebben wij 4k televisie (met 2, 4k ontvangers). Echter, omdat wij een smart tv hebben gebruiken wij de ontvangers niet meer.

Nu zag ik dat je ook deze kunt afschalen en over kunt gaan naar Digitenne. Maar heb je dan nog steeds recht op het gebruik van de app om via de KPN app tv te kunnen kijken?

Nee. Bij Interactieve TV hoort minimaal één ontvanger en is er het gebruik van de ITV (:wink: ) app / website.

Als je al je ITV ontvangers afzegt heb je geen ITV meer en dus ook geen inlog op de app/website. Het is dan ook niet meer mogelijk om Digitenne aan je account toe te voegen, want dat kan alleen bij een ITV abonnement.

Digitenne los kost voor 2 tv's € 23. Dat is duurder dan 2 tv's met ITV (dat komt op € 15).

Je kunt wel terug naar 1 ontvanger (tweede tv dan via app bv), maar dan vervalt (bij Hussel) weer het gratis opnemenpakket. En dat kost los bijna net zoveel als de extra ontvanger met gratis opnemen. 
(opnemenpakket los  4,99; tweede ontvanger incl. opnemen € 5)

Digitenne is extra duur, want je hebt veel minder zenders en je kan er niet mee opnemen/pauzeren/terugkijken.

 

Echter, omdat wij een smart tv hebben gebruiken wij de ontvangers niet meer.

Gebruik je de app in je Samsung of LG televisie?? Sluit de decoder dan eens aan en er gaat een wereld voor je open. Beeld vloeiender, scherper kortom beter. En meer zenders zoals de Duitse.

Van VRT, en sbs 9, BBC First kun je ook opnamen kijken via de decoder.


Dank voor je antwoord. Wordt het een stuk helderder van.

Zo heel erg veel televisie wordt er niet gekeken, voornamelijk de streaming diensten worden bij ons gebruikt, maar vind het wel fijn om ook ‘normale’ zenders bij tijd en wijlen te kunnen bekijken.

Â