Skip to main content
Met een glasvezel verbinding: op een gegeven moment werden alle TV kanalen boven 3 en radio kanalen boven 805 niet meer doorgegeven op TV: het scherm is zwart en het geluid was uit. Dit gold voor ontvanger STB2, terwijl ontvanger STB1 wel alle kanalen doorgaf. Om een heel lang verhaal kort te maken: toen de aansluitbox (de langwerpige kast in uw meterkast met drie LEDjes erop, daar komt de glasvezel op binnen) een paar minuten stroomloos werd gemaakt en een volledige reset was uitgevoerd van ExperiaBox en de ontvangers bij de TV, werkte alles weer naar wens.
Om een heel lang verhaal kort te maken: toen de aansluitbox (de langwerpige kast in uw meterkast met drie LEDjes erop, daar komt de glasvezel op binnen) een paar minuten stroomloos werd gemaakt en een volledige reset was uitgevoerd van ExperiaBox en de ontvangers bij de TV, werkte alles weer naar wens.

Je bent wel heel erg rigoureus te werk gegaan. Die volledige reset van de Experia Box was vast niet nodig geweest.
Ha @Sihir1, welkom terug! Goed om te lezen dat de problemen met de tv-ontvanger weer opgelost zijn! Hopelijk gebeurt het niet weer, maar mocht dat wel het geval zijn, kan je inderdaad eens proberen om de bovenstaande stappen te doorlopen zonder de Experiabox terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Waarschijnlijk is het met een reset van de tv-ontvanger ook verholpen 🙂.

Hallo @Marcia_ , 

nee, de reset van de tv-ontvanger was niet voldoende. De tv-ontvanger is zelfs (onnodig) vervangen door een nieuw exemplaar. De fout bleef. Na het resetten van de nog werkende STB hadden beide ontvangers  hetzelfde probleem. Pas na de reset van alles inclusief de aansluitbox werkte alles weer.


Vreemd! Goed dat het nu in ieder geval weer werkt en bedankt voor je toelichting!