Skip to main content

KPN televisie menu is traag

Ik heb KPN televisie, ben er best wel tevreden mee. Alleen vind ik dat menu erg traag. Je ziet echt dat het beeld van het menu aan het opbouwen is. voorheen was dat niet. Nu weet ik dat er diversen keren updates zijn uitgevoerd. Is er nou niet een update dat het menu weer wat vlotter loopt.

Is de ontvanger direct met een kabel aangesloten aan de experiabox of zit er iets tussen?


heb alleen een experiabox 10 waar de ontvanger aan vast zit, en de tv is gekoppeld met een HDMI kabel. meer heb ik niet, computer gebruikt wifi 


Heb je de ontvanger al terug gezet naar fabrieksinstellingen?


Nee dat heb ik niet gedaan, zou dat kunnen helpen? Dit type ontvanger heb ik  ARRIS vip2952.


Ga het straks uit proberen, hoop dat er dan niets mis gaat. alle onderdelen die ik bezit komen van KPN vandaan ook de kabels.


Hoi @Sammynet, welkom op het forum!

Het hebben van een traag tv menu is helaas een bekend probleem. :disappointed_relieved:  Ondanks dat het al een tijdje duurt en het misschien niet zo voelt, zijn onze tv specialisten ontzettend hard aan het werk om een oplossing hiervoor te vinden. Het kan helpen om de tv-ontvanger eens een reset te geven, maar de traagheid kan daarna ook blijven bestaan. Updates over dit probleem vindt je in het topic over het nieuwe tv menu. Ik adviseer je om dat topic in de gaten te houden. Excuses voor het ongemak!


Jammer dat het allemaal zo lang duurt voordat het probleem is opgelost. Laatste bericht in deze groep is  bijna 3 weken geleden en ondertussen is het nog niet opgelost. Het is echt een irritant probleem.

Voor het bedrag wat ik per maand betaal hoop dat het snel is opgelost


Dat dus……. 


Hoi @Joseph69, ik snap je frustraties, het duurt ook al een flinke tijd en het is ontzettend vervelend als het tv-menu zo traag is. Gelukkig is er goed nieuws, we starten deze week met het uitrollen van een nieuwe software-update voor de tv-ontvangers. Dit wordt gefaseerd gedaan, rond 20 januari zullen de laatste tv-ontvangers van de update voorzien worden. Updates hierover vindt je in het topic over het nieuwe menu.Â