Skip to main content

Hallo

Sinds gisteren is mijn tv gids veranderd, kan ik dit misschien zelf terug zetten naar de oude layout? De gids is namelijk nu zo klein dat het amper te lezen is vanaf de bank.

 Wil graag de oude layout terug die was namelijk wel goed leesbaar! 

Het lettertype is inderdaad ca. 80% t.o.v. de oude situatie. Daar zijn al héél veel opmerkingen over te lezen in het centrale topic.

KPN Interactieve TV Update: Het nieuwe menu.

Ben met je eens dat van af een kijkafstand van zo'n 2 meter het op een 32 inch en kleiner veel lastiger te lezen is. Dit is geen oproep om een grotere te kopen. Gezien de best grote weergave van het plaatje kan dát door KPN best wel wat kleiner waardoor de regels wat hoger kunnen.

Net als met het vorige menu (en platform) gedurende de 13 jaar dat het gebruikt is… het blijft work in progress. Ofwel: het kan altijd nog veranderen.


Hoi @Mirry en welkom op het forum! Terugzetten naar de oude lay-out kan niet, maar zoals Peter aangaf hebben we hier inderdaad al meerdere meldingen over ontvangen. We hebben het doorgegeven aan de ontwikkelaars dus hopelijk is met een toekomstige update een groter lettertype beschikbaar! 


Reageer