Skip to main content

1½ jaar geleden speciaal voor de iTV app een Wico mobiele telefoon aangeschaft om als ab voor de chromecast en de iTV app te gebruiken, echter in het scherm kwam het cast symbool niet. Dit was alleen bij specifiek bij de  Wico Sunny 3 zo. Wat later ging ik (verplicht) over naar kabelNoord en om via de Wico de KabelNoord app te "besturen” bleek lastig, te klein scherm. Een Lenovo 7” tablet gekocht, werkte prima, maar nu ben ik terug bij KPN en ook op deze Lenovo werkt de iTV app niet, dwz er komt geen castsymbool. Tablet draait op android 8.1, KPN iTV app is versie 7.2.8. Ben benieuwd wat deze keer de reden is dat de app niet naar behoren werkt. Heb hier onderhand nu én een mobiele telefoon én een tablet werkloos in de vensterbank liggen, en het dus niet doen waarvoor ze zijn aangeschaft. 
Oh ja als ik bij de iTVapp op profiel tik, dan op hulp en ondersteuning en dan op “Over deze applicatie” krijg ik de opbeurende mededeling “Woehoe, je hebt de pizzapunt gevonden!” Wat win ik nu?

 

Niemand??? Ook niemand van KPN met een antwoord, of nog mooier, een oplossing?


Al een erg oude android versie dus ongetwijfeld compatibiliteitsproblemen te verwachten.

Kun je een modernere tablet lenen als deze niet  te upgraden is en dan eens kijken wat er gebeurt?


Android 8, lijkt me niet te oud. App draait op Android 5 of hoger. App werkt op mijn gewone mobiel en op mijn andere tablet. Deze Lenovo heb ik special aangeschaft als ab voor de chromecast boven omdat ik mijn mobiel niet mee naar boven wil hebben. 


Hi @HTS, bedankt voor jouw bericht en goed dat je aan de bel trekt. Ik zie dat je ook hebt gereageerd in dit topic: via mijn Kpn iTV kan ik niet meer casten en dat mijn collega Bart het al heeft uitgezet bij de specialisten. Zodra er een terugkoppeling komt, zal hij dat in het topic plaatsen.


Prima, dank je wel (Y)