Skip to main content

Na de migratie van Telfort en KPN hebben we slechte tv. Het beeld en geluid hapert. Nu blijkt het te komen door de TP Link. Omdat ze de tv niet rechtstreeks kunnen insteken heeft de Telfort monteur de tv op ze manier geïnstalleerd. Dit werkt ook al een half jaar prima tot de migratie van Telfort en KPN. De oplossing van KPN is een nieuwe versterker kopen, die zij aanbieden voor €80. Het lijkt nu wel de omgedraaide wereld. Door wie is dit probleem ontstaan? Wij hebben niet om deze migratie gevraagd. Hebben meer mensen dit probleem? 

Hoi @Des301, welkom bij ons op het forum. Het is zo geen lekker begin met de tv dus! Over wat voor apparaat van TP-Link gaat het precies? Zij maken switches, WiFi repeaters en meer. Het 2e deel van je bericht, over het kopen van een versterker doet vermoeden dat het om het WiFi signaal gaat, maar het tv signaal staat daar los van. Dat gaat niet via de WiFi. Bij de migratie van Telfort naar ons is er technisch niets veranderd, het staat daar los van. Een apparaat kan natuurlijk stuk gaan, maar dan is het wel belangrijk om zeker te weten welk apparaat het is en wat het doet. Als het bijvoorbeeld een TP-Link switch is, heb je er niets aan om een versterker te kopen. Ik hoor het graag van je.


Ik heb geen reactie meer van je gezien @Des301, is het inmiddels via een andere weg gelukt? Als we hier nog iets voor je kunnen doen horen we het graag.