Skip to main content

Hier exact hetzelfde probleem. Vanochtend het nieuwe kastje tv + geïnstalleerd en vanochtend nog even tv gekeken voor ik aan de slag ging met huishouden. Nu zouden we net tijdens eten even tv kijken is er ineens geen geluid meer. Gelukkig oude kastje weer. Maar zowel rechtstreeks op tv als via bose set doet geluid niks. Alle andere apparatuur en oude kastje doet het wel gewoon. Hoor graag wanneer dit opgelost gaat worden.

 

Admin: Afgesplitst en eigen topic aangemaakt

Hoi @NTD0707, welkom bij ons op het forum. Heb je helemaal geen geluid met de TV+ Box, of komt dat na een tijdje wel?

We hebben overzicht van Bekende bevindingen met deze ontvanger, waarbij staat wanneer dingen aangepakt zijn. In de Product Updates kan je alle updates zien die we hebben uitgebracht en wat ze doen.

Ook kan je de geluidsinstellingen van de TV+ Box nakijken, om te kijken of die goed zijn ingesteld:

 


Wij hebben eerste oude box er weer tussen gezet. We hebben de volgende dag weer een poging gedaan en uiteindelijk met een reset het geluid weer terug gekregen.

Helaas hebben we nog niet weer durven de afstandsbediening te synchroniseren met de tv. 


Goed om te lezen dat het geluid er uiteindelijk wel was @NTD0707. Het is natuurlijk wel beter als het er meteen is, en blijft. 

Het instellen van de afstandsbediening zou daar geen gevolgen voor mogen hebben, in dit artikel kan je meer lezen over het koppelen: