Skip to main content

Hallo,

Sinds de overstap van XS4ALL naar KPN gaat het zappen zeer traag en blijft het beeld vaak hangen. Voorheen, tijdens XS4ALL tijd nooit problemen mee gehad. Standaard dingen reeds gedaan:
​​​​​-modem en glasvezel kastje meerdere keren enkele minuten de stekkers verwijderd
-digitale decoder gereset en herstart.
Het maakt allemaal geen verschil en het probleem blijft. Het is opmerkelijk te noemen dat dit sinds de dag van overstap naar KPN een probleem geeft.  

Hoi @TjesseR . Welkom op het forum.

Je noemt ‘overstap’ . Ben je KPN klant geworden of is je XS4all abonnement gemigreerd naar KPN?  In dat laatste geval zou het voor tv kijken geen enkele invloed mogen hebben.


Hallo Erwin,

Bedankt voor de reactie. Het betreft een XS4all abonnement welke gemigreerd is naar KPN. Verklaren kan ik het niet maar het 'zappen’ gaat sinds de dag van migratie minder soepel en blijft het beeld geregeld hangen, dit was voorheen nooit. 

Mvg, Tjesse


Er verandert verder niks aan de techniek dus dat is opmerkelijk. Hoe is die tuner aangesloten? Rechtstreeks met een kabel? Of zitten er DVS’n of een switch tussen?


Beste Erwin,

Na verder spitten blijkt dat er op dezelfde dag van overstap een nieuw elektrisch apparaat in huis is gekomen welke invloed heeft op de verbinding van….de Devolo's!. Na wat schuiven en anders aansluiten (direct ipv stekkerdoos, etc.) is het euvel verholpen en werkt de TV als vanouds.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Mvg, Tjesse

  


Dank voor je update, @TjesseR . Fijn dat je de boosdoener hebt kunnen vinden!