Skip to main content
Telefonisch advies om de tweede ontvanger om te ruilen
Hoi @Pillalie

Het telefoonnummer van de klantenservice is 0800 0402

Gratis nummer en 24 uur p. dag en 7 dagen p week bereikbaar.

Of bedoel je wat anders?
Thanks! Huistijger
Hey @Pillalie, welkom op het KPN forum. Leuk dat je hier een vraag stelt. Huistijger is er al snel bij, topper! Als de tv-ontvanger écht oud is (Motorola 1853), kun je ook heel eenvoudig online via de kpn.com/netflix tool je ontvanger omruilen. Let op, de link werkt alleen vanaf je huisadres en vanaf een laptop/pc. Je hebt ter controle je klantnummer en de laatste 3 cijfer van je rekeningnummer nodig. Deze gegevens vind je in je MijnKPN :)



Edit: Netflix apparatuur omruiltool is ook bereikbaar op een mobiel / tablet mits je verbonden bent met je thuisnetwerk (WiFi). Of bellen met de klantenservice op 0800-0402 (gratis)


Hallo Nadia, ik heb geen laptop/pc. Wat nu? Het werkt niet met de a pad
@Pillalie



Gewoon even gratis bellen?

Zoals huistijger hierboven aangeeft
Als je verbonden bent met je thuisnetwerk op WiFi op je iPad (geen 4G!) dan moet het lukken via bovengenoemde link. Let wel, als je apparatuur geschikt is voor Netflix, lukt een omwissel van de ontvanger niet. Bel voor een defect dan even met de klantenservice. Of, laat hier gerust weten wat er mis gaat. Waar loop je tegenaan? Foutcode? Misschien dat de KPN community je hier verder kan helpen 🙂
Dank je wel voor de tips. Het is gelukt om alles te regelen.
Yay! Bedankt voor de terugkoppeling @Pillalie 🙂 Ik sluit hiermee je topic. Veel kijkplezier gewenst!

Reageer