Skip to main content
Wij nemen dagelijks de tv quiz de slimste mens op maar van de en op andere dag bent hij nog maar 1 minuut en een paar seconden op in plaats van de hele quiz hoe kan dit?
Goede avond wel kom op het forum. Beste Marijkem1.heeft u de decoder ook een Rezet gegeven dat wil nog wel eens helpen. Ikzelf neem ook dat programma op geen problemen.even de stroom er met dat knopje op de achter kant van de decoder. En naar 30sec weer aan zetten dan gaat híj nieuwe software op halen succes. Met vriendelijke groet Cornelis48
Hmm. Helemaal zie ik het nut van opnemen van dit programma niet. Dat kun je tenslotte nog tot een week na uitzending via de gids terugkijken. Misschien dat dat wel goed gaat. (?)
Beste @Marijkem1



Het slimste mens is ook terug te halen via "Begin Gemist." Je gaat naar de TV Gids, en zoekt de "Slimste mens" op. Als je daarop staat druk je op het groene knop van je afstandsbediening, daarna typ je 5 0 0 in, en druk op het vooruitspoelen toets. Dan springt ie 5 min. vooruit, want de ontvanger begint altijd 5 min. eerder met terugkijken via de gids.
Hi @Marijkem1. Apart dat dit gebeurt. Ervaar je dit bij meerdere programma's, of alleen bij De Slimste Mens? En dan meerdere afleveringen, of 1?



Zoals de anderen al aangeven kan je de afleveringen alsnog bekijken via "Terugkijken via de gids", maar nieuwe opnames moeten natuurlijk wel goed gaan...
We hebben niets meer van je gehoord @Marijkem1 dus ga ik ervan uit dat het is opgelost. Anders weet je ons te vinden!
Het is inmiddels opgelost, dank jullie wel