Skip to main content

Ik ben onvrijwillig van Telfort naar KPN gegaan. Ik heb 2 gratis tv ontvangers. Nu wil ik het opnemenpakket inschakelen, 3 maanden gratis maaaaar ik zie dat ik dan voor 1 ontvanger moet gaan betalen. Dat was bij Telfort niet zo! Dus je neemt alles mee is onjuist en volgens mij ook niet juridisch correct omdat hier niet over is gecommuniceerd. Is dit iemand ook al overkomen? Wat mij ook opvalt is dat ik geen telefoonnummer van een klantenservice kan vinden. Slechte zaak !

 

Admin: titel aangepast i.v.m. vindbaarheid

Hallo @Peter1313 gratis bellen 0800 0402


Was het opnemen bij Telfort wel gratis dan? Waarom was het dan niet gewoon ingeschakeld als het toch gratis was?


Je neemt alles van Telfort mee naar KPN zoals het was tegen dezelfde kosten.

Maar zodra je daarna dingen wil  wijzigen kan het zijn dat er extra kosten bij komen. Dat klinkt toch niet vreemd?

 

Overigens klinkt dit meer als een fout in het systeem en kan je wellicht beter bellen.


In principe is het zo dat als je 2 gratis ontvangers hebt en je wil een pakket toevoegen dat je dan gaat betalen voor dat pakket, dat vind ik normaal. Echter als ik het opnamepakket wil toevoegen moet ik en voor het opname pakket gaan betalen en voor een ontvanger waarvoor ik al meer dan 5 jaar niets hoefde te betalen. Dus 10 euro meer dan normaal. Ik wijzig niet mijn abbonnement, ik voeg alleen een aan/uit pakket toe. Als Telfort nog zou bestaan dan hoefde ik alleen maar het opnemen pakket te betalen en bleven de tv ontvangers gratis.

Ik dacht altijd dat KPN een goed bedrijf was, maar…… Is misschien een slinkse manier om de prijzen omhoog te trekken naar de normale KPN tarieven.


Als het zo is dat je effectief 10 euro meer moet betalen, dan lijkt het mij ook niet te kloppen.


Hoi @Peter1313, welkom bij ons op het forum. Als je 2 gratis ontvangers hebt klinkt het inderdaad niet logisch dat je opeens voor een van beide zou moeten betalen als je alleen het Opnemen pakket aanzet. De migratie van je Telfort pakket naar KPN is met behoud van voorwaarden gegaan, dus daarin zou niets moeten veranderen ten opzichte van voorheen. Ik wil heel graag kijken wat ik hier precies over kan zien, maar ik heb nog geen gegevens van je. Zou je jouw forumprofiel zo volledig mogelijk in kunnen vullen en hieronder een seintje geven? Dan weet ik dat ik mee kan kijken.


Jasper, is gebeurd.


Dank voor de gegevens @Peter1313. Ik heb het ook voor je bekeken en ik zie bij de ontvanger zelf ook staan dat die 5 euro zal kosten, maar er lijkt ook een korting bij te staan. Ik vraag voor je na hoe dit precies gaat, zodra ik daar een antwoord op heb deel ik het hier met je.


Hier ben ik weer @Peter1313, ik heb een terugkoppeling gekregen. Er gaat bij het aanvragen van deze wijziging inderdaad iets niet goed, de specialisten zijn nu aan het onderzoeken wat er precies gebeurt zodat het opgelost kan worden!


Ik heb er meer duidelijkheid over @Peter1313. De oorzaak zit nog in het achterliggende systeem, maar je kunt de wijziging al wel doen. Dit zal later worden aangepast in het systeem, zodat het dan op de facturen goed staat. Op dat moment zal het ook met terugwerkende kracht worden vergoed vanaf de datum dat je het hebt gewijzigd.


Ik heb hetzelfde probleem als @Peter1313. Ik ben van Telfort naar KPN gegaan en heb 2 TV-ontvanger meegenomen. Nu zou ik graag willen opnemen, maar dat blijkt slechts mogelijk als ik een 3de ontvanger bestel. Deze heb ik niet nodig. In de KPN winkel wilden ze me niet helpen. Graag hoor ik van een KPN medewerker hoe dit opgelost kan worden. 


Hallo Lucas179,

 

Ik heb via de kpn-site het opnemen pakket aangezet. Het bedrag blijft nu hetzelfde en de 2e ontvanger is nog steeds gratis. Probeer het ook eens. Volgens mij is de software (parameters) aangepast.

Laat even weten of het werkt. Kan me niet voorstellen dat het bij jou niet werkt.


Beste Peter 1313,

Dat gaat niet. Achter interactieve tv ontvanger + opnemen pakket staat het aantal nu op 2. Op mijn rekening staat nu geen opnemen pakket aangegeven. Voeg ik een tv ontvanger toe (dus 3) verschijnt het opname pakket op mijn rekening. Ik wil echter geen derde tv ontvanger. Of kan ik ergens anders het opnemen pakket toevoegen?