Skip to main content

Het modem stopt steeds bij 85 % 

 

in de slaapkamer is er geen probleem 

vreemd

 

vervelend dat we nu geen tv in de huiskamer kunnen kijken

 

Admin: titel aangepast i.v.m. volledigheid

Beste @Ververij 

Dat is erg vervelend dat niet verder opstart, welke TV ontvanger heb je? Mocht dit een Motorola 1853 zijn, via deze onderstaande link kun je de Motorola omruilen voor een nieuwere versie TV ontvanger:

Apparatuur omruilen

Heb je een andere type TV ontvanger, heb je dan eens een harde reset geprobeerd? Dat kan op 2 manieren. Dat zie je hieronder:

Of:

Laat je het even weten of het gelukt is?


Hoi @Ververij, welkom bij ons op het forum. Lastig dat de tv-ontvanger in de woonkamer niet verder opstart dan 85%! Heb je de tip van Dennis al kunnen doen? Door de tv-ontvanger helemaal opnieuw te installeren wordt de software ook vernieuwd. Start de ontvanger in de woonkamer daarna wel weer op? 

Als die daarna nog steeds op 85% blijft hangen kan je beide ontvangers ook eens van plek ruilen. Hoe doet de ontvanger van de slaapkamer het dan in de woonkamer, en andersom?

Ik hoor het graag van je.


Hoi @Ververij, we hebben geen reactie meer van je gezien. Ik hoop dat dat betekent dat het gelukt is met de reactie van Dennis. Als dat niet zo i shoren we het graag van je, dan kijken we verder met je mee.