Skip to main content

Ik probeer al vanaf 9 November mijn pakket aan te passen, ik wil ziggo sport annuleren en ik wil het Duitse pakket, ik heb ook de snelheid aan

Laten passen van 500 na 200mb na uren gebeld te hebben is alleen mijn snelheid aangepast al is dat nog steeds niet in mijn abonnement

te zien, ik heb nog steeds ziggo sport totaal en geen Duits pakket er wordt van alles gezegd en belooft maar gebeurt niks, ik ben kpn inmiddels

wel zat dit is niet de eerste keer, 2,5 jaar geleden gebeurt het zelfde het heeft toen 5 maanden geduurd uiteindelijk maar over gestapt naar een andere provider om van deze problemen af te komen, had ik beter maar niet moeten doen, nu zit zit ik weer met de zelfde problemen, ik moet het nog maar 6 maanden vol houden want dan loopt mijn abonnement af, jammer dit is niet meer de KPN van vroeger. 

Admin: Titel aangepast i.v.m. vindbaarheid

Hoi @ed2018, niet fijn dat 't aanpassen van je pakket zoveel moeite kost. En dat terwijl je het al eerder meegemaakt hebt, lees ik. 

Door drukte hier op het forum zijn we minder snel dan gewoonlijk, sorry hiervoor. Ik hoop dat het intussen gelukt is met het uitzetten van Ziggo Sport, de snelheid en aanzetten van het Duits pakket. Zo niet, of als je vragen hebt, laat het dan vooral weten. Als je dan ook meteen je gegevens in je forumprofiel zet, help ik je verder. 


nee de de problemen zijn nog niet niet op gelost, er wordt volgens de KPN   aan gewerkt donderdag wordt ik terug gebeld door de technische dienst,  ik ga er vanuit dat het dan nog niet is opgelost en dan zijn we al 14 dagen bezig, ik heb er  weinig vertrouwen in en dat was  vroege wel anders jammer dat de kwaliteit zo is achter gegaan, ik ben bang dat ik over 6 maanden een andere provider moet gaan  zoeken niet dat ik zo graag wil maar de ervaring van 2,5 jaar geleden zegt genoeg , jammer al je 4 uur gebeld heb over  de afgelopen 14 dagen en het nog niet goed gaat, en dat is nog maar de helft van de problemen


@ed2018 Dat is jammer om te horen. Wel fijn dat de Technische Dienst er voor je mee bezig is en dat zij er contact over opnemen, dan wordt er in ieder geval aan gewerkt. Wacht dit even af, zij doen hun uiterste best om het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Mocht je daarna vragen hebben, dan weet je me te vinden.


Daar gaan we weer net zo als ik het al dacht voor de derde keer belooft de KPN contact met mij op

te nemen, je maakt een afspraak met de technische dienst en de KPN laat je weer zitten.

Het vertrouwen in de KPN is nu gezakt tot onder nul:rage:


@ed2018 Ik kijk graag naar wat ik voor je kan doen, maar daar heb ik zoals eerder gevraagd wel je gegevens voor nodig. Als je je forumprofiel invult en me een seintje geeft, kijk ik voor je na hoe het er voor staat.


Dag Alexandra,

 

Gegevens zijn in gevuld en op geslagen dus kunt kijken.

 

Alvast bedankt, 

E. H. 


@ed2018 Goedemorgen Ed, dankjewel, ik heb ze er meteen even bij gepakt. Ik zie dat de specialisten ermee bezig zijn en dat er vandaag een update wordt verwacht. Zo gauw zij meer weten of als het opgelost is, dan nemen ze telefonisch contact met je op. Ik raad je aan om dit even af te wachten en verwacht dat je in de komende dagen wordt teruggebeld. 


Bedankt Alxandera, 

 

Bedankt voor het bericht maar tot op heden, 16.53 uur nog niks gebeurt.Â