Skip to main content

Goedemiddag,

Ik heb hetzelfde probleem met dezelfde foutmelding. Ook resetten van t kastje helpt bij mij niet. Wat kan ik nog meer doen?

 

*Admin: eigen topic voor je vraag aangemaakt

Ik kan sinds twee dagen mijn opnames niet meer terug kijken.

hij geeft een foutmelding  aan: avs-403-10146_2

opnieuw aan en aan uit werk helaas ook niet 

 


Goedenavond, ik heb precies hetzelfde. Ook dezelfde foutcode avs-403-10146_2. Ik heb het alleen met de GTST afleveringen. Volgensmij sinds de update. Heb het al terug gezet naar de fabrieks instellingen maar dat helpt niet. Heeft er eigenlijk ook niets mee te maken. Want kijken via de iTV app op de tv of mobieltje geeft dezelfde foutmelding. Iemand het opgelost?

Hans. 

 


Ik heb met de Techdesk van KPN gebeld, we zijn met weinigen. oplossing is niet echt aan te dragen, het is bij mij namelijk raar dat ik het alleen met GTST heb en de rest gaat goed. Oplossing nu, Heb de geplande opnamereeks verwijderd. En opnieuw ingepland vanaf Maandag. Ik wacht het even af en kom er dan dinsdag hier nog even op terug.

Fijn weekend.

 


Ik heb sinds een week hetzelfde probleem


Het zou kunnen dat GTST normaal onder "Kinderslot” staat. Door in het menu - instellingen - kinderslot tijdelijk te deactiveren, zou het mogelijk weer werken.

 

Kun je ook het kinderslot actief hebben en GTST opnames bekijken? → Het lijkt alsof er tijdelijk iets mis is waardoor dat niet kan.


Heeft iemand dit al geprobeerd met het kinderslot. Ik heb namelijk sinds vorige week hetzelfde probleem. De aflevering van maandag was bij mij wel goed,  die van gisteren (dinsdag) niet.


Hi @Noortje84, welkom op ons forum en dank je wel voor jouw bericht. Wat ontzettend vervelend dat je problemen hebt met het terugkijken van opnames. Krijg je de foutmelding ook als je de opname probeert terug te kijken via iTV Online? Ook ben ik benieuwd of je de foutmelding bij alle opnames krijgt, of bij specifieke programma's. Ik hoor graag wat jouw bevindingen zijn!


Ik heb nog alles even weer samengevoegd omdat het allemaal over dezelfde foutmelding gaat. Ron heeft al wat vragen gesteld. Ik ben heel benieuwd naar die antwoorden. 

Ook hoor ik graag of het met het kinderslot te maken heeft. En of het opnieuw inplannen van de reeks de oplossing geeft. Of een reset van de ontvanger


Ik krijg de foutmelding alleen bij de opnames van Goede tijden slechte tijden. Ik heb al opnieuw ingepland. Dit heeft niet geholpen. Ook krijg ik zowel op de tv als in de app op mijn telefoon de foutmelding. 

Groetjes Jolanda Lazeroms 


Ik heb nog alles even weer samengevoegd omdat het allemaal over dezelfde foutmelding gaat. Ron heeft al wat vragen gesteld. Ik ben heel benieuwd naar die antwoorden. 

Ook hoor ik graag of het met het kinderslot te maken heeft. En of het opnieuw inplannen van de reeks de oplossing geeft. Of een reset van de ontvanger

Ik heb Tech Desk en de hele ochtend gebeld. Ik heb meer problemen dan alleen GTST maar het kinderslot eraf gooien was wel de oplossing voor GTST. Die doet het nu gewoon zonder de foutmelding waar het hierom gaat.

 


Bij mij was t probleem idd het kinderslot. Toen ik dit af had gezet was t kijken van opnames geen probleem! Bedankt voor jullie reacties!


Voor iedereen die het probleem dus  nog heeft. Zouden jullie het kinderslot eraf willen halen. Ik begrijp namelijk dat die de boosdoener is. Ik hoor graag of het daarmee is afgedaan. 


Voor iedereen die het probleem dus  nog heeft. Zouden jullie het kinderslot eraf willen halen. Ik begrijp namelijk dat die de boosdoener is. Ik hoor graag of het daarmee is afgedaan. 

Nou, ik denk niet dat het hiermee is afgedaan toch? Het is een maatregel te nemen om de opnames te kunnen kijken. Maar ik wil wel graag de functie kinderslot kunnen gebruiken. Dus niet opgelost hoor. Hier moet wel naar gekeken worden door KPN / software ontwikkelaar.

Groetjes


Ik was niet helemaal scherp, je hebt helemaal gelijk. Ik heb even navraag gedaan. Zodra ik een antwoord heb, laat ik het weten.


Bij mij werkt het nu inderdaad als het kinderslot er af is. Maar dit is natuurlijk niet DE oplossing. 

Groetjes Jolanda 


ik hoor ook heel graag de oplossing voor dit probleem.. heb nu kinderslot er ook af gezet, maar wel handig als deze functie gewoon bruikbaar is en ik de opnames gewoon kan kijken. Ook hier is het (tot nu toe) alleen bij gtst...


Mijn collega's willen er graag nog even dieper induiken @Flipje-SR en @LindaBas zouden jullie daarvoor nog jullie Forumprofiel willen voorzien van postcode + huisnummer en naam van de contractant? Hoor ik graag van jullie als dat gedaan is. 

Daarnaast hebben de specialisten nog de volgende vragen: 

Kun je vertellen welke aflevering(en). Graag de data. En heb je bij benadering de tijdstippen waarop je de meldingen kreeg? @Jolanda Lazeroms weet jij dit ook?

Dan ga ik dit doorgeven naar de specialisten zodat ze hier onderzoek naar kunnen doen. 

 


@Bart_Z Ik heb het aangevuld. Ik had het bij meerdere afleveringen. Die van afgelopen woensdag 23-09 ook... van donderdag 24-09 weer niet... heel raar.. wilde die van woensdag 23-09 gisteren rond 11.30 uur gaan kijken


@Bart_Z 

Profiel ingevuld. Bij ons was het alles van GTST. Alle afleveringen. Kinderslot eraf en alles is goed. Wij hebben ook problemen bij afleveringen van Frank Visser. Wel een andere foutcode dus hier even niet aan de orde. Komt wel op een ander moment. eerst dit maar eens.

Ik heb Tech Desk. Ook daarmee bezig, De collega daar wilde eens met schone lei beginnen. Niet blij mee natuurlijk omdat alle opnames en geplande opnames dan weg zijn. Ook de oude aanbiedingen die we hadden zijn dan weg. Maar goed, we krijgen nu een Hussel abbonement. Ook iets goedkoper dus na vandaag Maandag 28.09 ga ik er mee verder Bart. Nu eerst eens kijken of blanco beginnen helpt. Het is in ieder geval wel zo dat als ik het kinderslot er weer opzet er dan direct weer die foutmelding komt. Dus het ligt wel daaraan. Ook misschien handig om te weten is dat wij als subcategorie van het kinderslot alleen Seksuele inhoud hebben geblokkeerd.

Ik hoop hiermee weer een beeetje geholpen te hebben.

Hans

 

 


Bedankt voor de terugkoppeling. Ik ga het doorgeven. Eens kijken wat de specialisten er over kunnen zeggen. 


Klopt het dat er nog niet echt een oplossing is? Ik heb dezelfde problemen maar wil toch niet mijn opnames kwijtraken. 


Ik heb hier nog geen terugkoppeling van mogen ontvangen. Hopelijk komt deze snel.


Ik heb ook nog geen terugkoppeling ontvangen. Kinderslot hebben we er nog steeds niet op staan, terwijl we dat eigenlijk wel graag willen gebruiken. Is het al mogelijk om de afleveringen van gtst op te nemen met het kinderslot er op?

 


Ik durf het nog niet te zeggen. Ik heb nog geen reactie ontvangen helaas. Het is nog even afwachten. 


Er is nog veel onderzoek gedaan. En op dit moment kunnen we het niet meer reproduceren. Opgelost dus. Is dat niet het geval, laat het dan weten.