Skip to main content

Ik heb sinds een week of 2 een nieuwe Samsung Crystal UHD (model uit 2020) smart-tv gekocht. Voornemen was om in 1 klap af te zijn van TV, versterker en tv-ontvanger en slechts 1 apparaat over te houden met 1 afstandbediening. Dit alles staat of valt met het gebruik van de KPN iTV app, maar die werkt niet naar behoren. 

De KPN iTV app start soms pas na 1,5 minuut, maar in veel gevallen krijgen we gewoon een zwart scherm te zien, meer niet. Al meermaals de app verwijderd en opnieuw geinstalleerd; helpt niet. Ook de verbinding al verbeterd door van wifi op kabel over te stappen, maar dat helpt ook niets. De Netflix app op de TV werkt helemaal top, dus het is niet de verbinding die problemen veroorzaakt. 

Zijn dergelijke problemen bekend en kan ik er iets aan doen? Zijn er alternatieven anders dan de oude TV-ontvanger weer aan de tv hangen (en dan dus alsnog met het ongemak van 2 afstandbedieningen zitten -_-)?

Model TV: Samsung UE43TU7020W, firmware versie: 1303.

Alle hulp welkom, zeer frusterend dit en niet de ervaring die je wilt hebben na aankoop van een dure TV.

Afgezien van de problemen met 2020 modellen met de app momenteel, wat bekend is, zou je die helemaal niet 'willen’ gebruiken.

De ontvanger geeft een beduidend mooier, vloeiender, beeld. En heeft meer mogelijkheden. Ook ontbreken er zenders in de app, zoals de Duitse.

Gezien de problemen met de app in de Samsung 2020 modellen is het momenteel sowieso aan te raden lekker de ontvanger te gebruiken.


Hallo @ronaldvz , de enigste oplossing om tv te kijken zonder extra kastjes e.d. is een Ziggo abo met een CI+module (CAM), die steek je achter, boven of opzij in de TV en je kunt alles met 1 AB,

mits je tv gecertificeerd is voor Ziggo, maar dat is na te zien bij Ziggo.

 

 


Reageer