Skip to main content

Om te zorgen dat het serie-opnemen van een nieuw seizoen van een programma goed verloopt halen wij nog wel eens een reeds afgelopen serieopname uit de geplande opnames. Wat hierbij voor ons een ergernis is is dat de opnames die er nog instaan dan vervolgens allemaal worden opgesplitst in losse afleveringen ipv dat ze gegroepeerd blijven staan zoals normaal.

Als de serieopname er nog in staat, staat er dus nog gewoon de naam van het programma en hoeveel opnames er nog van zijn, annuleer je de serieopname dan worden het allemaal losse afleveringen in je overzicht. Dit wordt nogal een rommel in het overzicht van opnames.

Vraag is dan ook of er een mogelijkheid is om deze alsnog te groeperen in bijvoorbeeld een handmatig aangemaakt mapje o.i.d. We horen graag of iemand hier een slimme oplossing voor heeft.

Welkom op het forum @AnjaMartijn. Op dit moment is het inderdaad zo dat zodra je de serieopname verwijdert alles wordt opgesplitst in losse afleveringen. Daar is op korte termijn ook geen verbetering in te verwachten. Ben het zeker met je eens dat het handiger zou zijn als dat wel allemaal mooi gegroepeerd blijft. Zal het nog een keer doorgeven aan de mensen die zich bezig houden met de ontwikkeling van interactieve televisie.


Hoi Jeroen,

Bedankt voor je antwoord,  

Jammer dat er nog geen  oplossing voor  is


@AnjaMartijn Heb je al het nieuwe menu? Je hoeft dan namelijk niet meer per se de oude geplande opname te verwijderen wanneer je het nieuwe seizoen wilt opnemen.