Skip to main content

Hallo allemaal,

 

wij hebben al een paar dagen problemen met kpn interactieve tv (het zwarte ontvanger kastje). Sommige zenders doen het niet, maar de meeste wel. Een paar dagen geleden deed rtl 4 het niet, maar ondertussen weer wel. Alleen doen sbs 6, rtl 7 en net 5 het nu niet.

 

We hebben de modem al opnieuw opgestart, het kastje van de stroom afgehaalt en weer terug en de kabels eropnieuw ingedaan. Maar het probleem was hiermee niet verholpen.

 

De zenders werken wel op itv online.

Goedeavond wat vreemd hoe heeft u het aan gesloten. Hier doet als .maar wij zitten op glasvezel aansluiting. 🤔


Welkom op het forum @Gerard en Jose! Dat is wel een specifiek probleem. Goed dat je aangeeft dat de zenders het wel doen via iTV online. Zou je kunnen aangeven of het uitvoeren van een reset van de tv-ontvanger helpt dit op te lossen? En zou je zoals @cornelis48 terecht vroeg kunnen aangeven met welk type kabels de ontvanger is aangesloten?


reset heeft het niet verholpen. Volgensmij hebben wij een dsl aansluiting.


Welkom op het forum @Gerard en Jose! Dat is wel een specifiek probleem. Goed dat je aangeeft dat de zenders het wel doen via iTV online. Zou je kunnen aangeven of het uitvoeren van een reset van de tv-ontvanger helpt dit op te lossen? En zou je zoals @cornelis48 terecht vroeg kunnen aangeven met welk type kabels de ontvanger is aangesloten?

En het is op 2 tv's. Allebei met een aparte ontvanger.


Heb nogmaals de tv ontvanger gereset. Nog niet opgelost.

Daarna de router. Ook nog niet opgelost.

Uiteindelijk alle stekkers eruit en opnieuw erin. Nu is het probleem eindelijk verholpen.


Dat fenomeen doet zich hier ook wel voor, maar als ik dan even een zender verder zap en dan weer terug dan hebben we weer beeld.
Met de 5202 op glasvezel 200/200 met kabel direct op de experiabox


@Gerard en Jose goed om te horen dat alle zenders weer gewoon te zien zijn. Wel een beetje raar dat het met de reset niet is opgelost maar voor het eindresultaat maakt het gelukkig niks uit. Wederom veel kijkplezier!