Skip to main content

Worden weer geconfronteerd met meerdere keren F143 per dag.

Half jaar terug monteur geweest adapter van kast vervangen…

Weet zo langzamerhand hoe ik moet resetten maar het blijft maar doorgaan.

Zeker nu de kids met schoolodrachten via Youtube filmpjes krijgen dus erg storend!

Hey @Gup1, welkom terug op het KPN forum. Leuk dat je ons hier weer een vraag stelt. Ai, dat is zuur. Zeker nu alle activiteiten met kinderen thuis afspelen wil je dat de verbinding soepel verloopt. Foutcode F143 op je tv-ontvanger? Dit betekent dat je tv-ontvanger geen verbinding maakt met het netwerk. De oorzaak kan zijn: Een probleem met de Draadloze Verbindingsset of de ethernetkabel die kapot of niet goed aangesloten is. 

Op: Foutcode 140, 141, 142, 143, 144 of 843 oplossen vind je het stappenplan om het probleem om te lossen. Wil je dat eens proberen?

Als ik je topic goed heb gelezen, heb je een draadloze verbindingsset (adapter). Tip: Wil je het probleem duurzaam oplossen? De voorkeur geniet om je tv-ontvanger met de ethernetkabel aan te sluiten. Hierdoor heb je geen last van storingsbronnen die via het elektranetwerk de verbinding onderbreekt. Een stabiel en snel netwerk als resultaat. Het kost misschien even wat tijd en moeite om de kabel vanaf je modem tot tv-ontvanger netjes weg te werken, maar dan heb je voor een lange periode veel plezier en geen omkijken naar :)


Hey @Gup1, helaas niks meer van je vernomen. Is het gelukt? :) 


Reageer