Skip to main content

Ik heb een storing, in maart ook al, en kan alleen tv kijken en niet in het menu, de storing is stb-ufa-03, beperkte modus, ik ben al vanaf 12:30 uur bezig, tig keren van de stroom gehaald, graag hulp, ik heb al gechat maar die wer verbroken

Hier dezelfde melding. 
krijg het er niet uit. 
lijkt weer een probleem bij KPN. 
Regio Apeldoorn 


Hoi @Puckie en @Memememe, op dit moment zien we inderdaad via verschillende wegen meerdere meldingen komen over deze foutmelding. De specialisten zijn op de hoogte van de melding en kijken naar de oplossing. Hopelijk kan het snel opgelost worden. Excuses voor het ongemak.


Het probleem is opgelost maar hoe kan dit zo snel achter elkaar gebeuren, in maart had ik dit ook al een x, toen heb ik er een hele vrijdagavond en een deel van de zaterdagochtend mee aan de slag geweest en nu relatief kort van 12:30 _ bijna 16 uur, in elk geval bedankt dat alles het weer doet! Wel irritant!


Goed om te lezen dat het voor jou nu weer werkt! De storing zelf lijkt nog niet verholpen te zijn, dus aan de achterkant blijven we er nog aan werken. Ik hoop dat je er niets meer van merkt en kunt blijven kijken 🙂


Sukses Jasper en een mooie dag👍🏿


De storing is nu net wel afgemeld en helemaal opgelost. Jullie zullen beiden de foutmelding niet meer moeten hebben dus.

Ook een fijne dag gewenst 🙂


Gaat weer lekker, vanmorgen tot 11 uur storing en vanavond idem dito wat zijn jullie aan het doen?

kan niet opnemen en niet terugkijken, stb-rec-01/500-10015?


Iedereen heeft deze storing(en) momenteel, @Puckie .

 


En hoe komt dat dan, worden jullie gehackt of wat?


Tja, een storing is een storing. Op zo'n groot platform kan een '’klein dingetje'’ al grote gevolgen hebben. Het is jaren geleden dat er een landelijke storing was. En toen deed live kijken via de decoder het ook niet. Nu gelukkig wel.


Ja hallo, in maart hetzelfde probleem, gister en vandaag en Jasper gisteren nog beweren dat het opgelost was, de irritaties stapelen zich op  en ik zal niet de enige zijn en wat is een “ klein dingetje”?


Ja hallo, in maart hetzelfde probleem, gister en vandaag en Jasper gisteren nog beweren dat het opgelost was, de irritaties stapelen zich op  en ik zal niet de enige zijn en wat is een “ klein dingetje”?

Hier hetzelfde probleem, gaat niet lekker zo de laatste tijd bij KPN!