Skip to main content

Wellicht meer een klacht (maar daat is op geen enkele makkelijk manier te loggen bij KPN dus vandaar als vraag)

 

Bij het terugkijken van een programma kan dit vaak pas na meer dan een half uur, programma's zijn dus niet direct beschikbaar. 

 

Daarnaast hebben we iedere keer als we iets terug kijken dat er rustige meerdere malen momenten worden overgeslagen. Ook met terugspoelen is dat fragment/moment niet beschikbaar. Als voorbeeld waku waku, van vraag 2 - ronde 1 schieten we door naar de antwoorden bij ronde 2. Dit is zeer vervelend, zeker gezien je bij andere uitzendingen ook niet weet wat je allemaal mist. 

 

Hallo @Senioren, welkom! Wat vervelend dat het terugkijken pas later gaat! Hoe doe je dit? Is dat via itv online, de tv-ontvanger of de TV+ Box? Bij itv online kan het terugkijken inderdaad pas als de uitzending voltooid is. 

 

Het probleem van dat er stukjes worden overgeslagen is een bekend probleem helaas. Voor meer informatie daarover, verwijs ik je naar dit topic met als belangrijkste hieronder: 

Het kan dat je nog last had van dit euvel, correct. Zie een paar posts naar boven. De oplossing wordt momenteel uitgerold. Afgelopen uren, deze nacht zijn NPO1, NPO2 en NPO3 omgezet. De korte 1,9sec jumps mogen op NPO123 in opnames en terugkijken vanaf vandaag 24 oktober niet meer voorkomen. Binnenkort dus op geen enkel kanaal meer. 

In opnames tussen juni en november 2023 (grof, voor latere lezers) zullen de jumps helaas erin blijven voor apps en TV+.