Skip to main content

Sinds Telfort is samen gegaan met KPN blijft het beeld van de tv regelmatig vastzitten. Het was eerst af en toe, maar nu continue en het beeld wordt soms zwart. Het geluid gaat wel gewoon door.

Dit is overigens bij alle zenders behalve bij SBS6.

We hebben de stekker er al uit gehad zodat hij gereset werd en we hebben de software opnieuw geïnstalleerd. Niets heeft geholpen, het is eerder erger geworden. De radio hapert nu ook al.

Wat kan dit zijn? 

Beste @YvetteVerheijen 

Wat vervelend dat je problemen ervaart met TV kijken, hoe is de TV ontvanger aangesloten met de modem? Is dit met een DVS (draadloze verbindingsset) of bekabeld?


Hoi Dennis.

Dit is bekabeld aangesloten


Hoi Dennis.

Dit is bekabeld aangesloten

@YvetteVerheijen heb je de TV ontvanger(s) eens een reset gegeven? Ga naar Instellingen en daarna naar systeem:

En ga dan naar ‘Herstel’:

Mocht dit niet werken, dan zou je dezelfde procedure nogmaals kunnen doen, maar dan naar ‘Installeer’ gaan. Dan zal hij het software er opnieuw erop zetten. 


Goedemiddag @YvetteVerheijen en welkom op het forum!

 

Speelt het probleem nog steeds of is het inmiddels verholpen? Heb je de tv ontvanger al eens proberen te resetten op de manier zoals @Dennis Schreve aangaf?


Beste @YvetteVerheijen 

We hebben niks meer van jou vernomen, is het inmiddels opgelost? Zo niet, kunnen we dan nog ergens mee helpen?


Goedemorgen @YvetteVerheijen , ik heb geen reactie meer van je vernomen en ga het topic daarom sluiten. Hopelijk heb je iets gehad een de informatie die hier is gegeven 🙂 Mocht je in de toekomst weer eens vragen hebben, laat het ons dan vooral weten!


Reageer