Skip to main content

Hallo,

 

Wij zijn sinds vandaag overgestapt, alleen hebben we continu last van knipperend zwart beeld. Heb verschillende topics hier gezien, maar krijg niet echt een oplossend antwoord. 
 

Stekker van het kastje is er al even uit geweest, en ook daarna blijft het. De installatie ook volledig opnieuw gedaan, helpt niet. De hdmi en internet kabel eruit gedaan, en vervangen, beide geeft niet de oplossing. 
 

Zowel het tv kastje als de modem zelf staan binnen een bereik van 1m van de tv af. Zie hier onder de video van het ‘knipperende’ beeld. 
 

https://vimeo.com/1004017085

Hey @Mikeeeee, welkom! Dat is inderdaad niet hoe het moet zijn. Kun je meer vertellen over hoe de TV+ Box is aangesloten op je tv, en op je modem? Heb je ook dingen aangepast in de instellingen van de TV+ Box of je tv zelf? Zo ja, wat? 


Hey @Mikeeeee, welkom! Dat is inderdaad niet hoe het moet zijn. Kun je meer vertellen over hoe de TV+ Box is aangesloten op je tv, en op je modem? Heb je ook dingen aangepast in de instellingen van de TV+ Box of je tv zelf? Zo ja, wat? 


Hoi Erik,

De Box is aangesloten met een HDMI kabel naar de tv, en van de modem naar de box is er een aansluiting met een internet kabel. Ik heb niets aangepast in de instellingen van de box of in de tv zelf.. 


Ha @Erik van KPN

is hier toevallig een oplossing voor? Wij kijken nu al een week amper tv vanwege dit probleem. 😅 Betalen dus eigenlijk voor niets. 


Wil je eens kijken naar de beeldinstellingen van zowel de TV+ Box als van je tv? De beeldinstellingen van de TV+ Box zouden op automatisch moeten staan, dat geeft vaak het beste resultaat. Als het op automatisch ook niet goed is, of het stond daar al op, experimenteer dan eens met een andere beeldverversingsfrequentie. Hoe je daar komt lees je in dit kennisbankartikel, onder de Geavanceerde Instellingen.

Kijk ook naar de instellingen van je eigen tv en zorg dat die ook zoveel mogelijk op automatisch staan.

Verder, als instellingen aanpassen niet helpt: De HDMI kabel, is dat degene die in het installatiepakket is meegeleverd, of een die je al had? Zou je deze eens willen vervangen? Danwel door degene uit het installatiepakket of, als het die al was, een andere? Zorg er dan voor dat dit een ultra high speed hdmi kabel is. 


Reageer