Skip to main content

Hallo,

Sinds kort de KPN TV+ box in gebruik. Ik gebruik al jaren zonder probleem de Logitech Elite afstandsbediening met hub. Teleurstelling dat de KPN AB L8 slechts een paar toetsen heeft waarbij een IR signaal wordt gegeven. De Elite werkt alleen op IR. Het zou mooi zijn als de KPN AB op alle toetsen naast de Bluetooth ook een IR signaal afgeeft zodat de Elite goed geprogrammeerd kan worden voor de KPN TV+ Box.

Zit deze mogelijkheid erin voor de toekomst?

 

Het zou mooi zijn als de KPN AB op alle toetsen naast de Bluetooth ook een IR signaal afgeeft zodat de Elite goed geprogrammeerd kan worden voor de KPN TV+ Box.

Dat heeft helaas geen zin, want het gaat er niet om of de KPN afstandsbediening het kan uitzenden, maar de TV+ Box heeft geen infrarood ontvanger. Die kan daarom niks met infrarood.

Misschien werkt HDMI CEC wel met jouw televisie, en dan kun je misschien toch nog een paar knoppen programmeren die dan via infrarood naar je televisie gaan, die het dan via HDMI CEC doorstuurt naar de KPN TV+ Box.


@Arjan van B  Helaas.  

De TV+ box is een android apparaat met custom software van KPN er in om TV via ons te kijken.  Deze heeft idd geen IR functionaliteit.  Hopelijk kun je nog iets met de tips van @Arjan van BÂ