Skip to main content

tv kastje gaat af en toe uit en gaat dan uit zich zelf weer opstarten. ook zit er regelmatig een hapering in het beeld ongeacht welke zender ik op heb staan.

Ik heb hem al naar fabrieksinstelling terug gezet.

ik had telfort.

Welkom bij ons op het forum @Rob9131. Sinds de laatste grote update zien we bij een aantal ontvangers dat ze zichzelf opnieuw opstarten inderdaad, zie daarvoor ook dit topic: Spontaan herstartende tv-ontvangers
De specialisten hebben dat in onderzoek, zodat ze dat kunnen verhelpen.

Je noemde ook dat het beeld soms hapert, dat zou daar los van moeten staan. Daarvoor ben ik benieuwd hoe de tv-ontvanger met de Experia Box is verbonden (met een kabel of met een draadloze verbindingsset) en of het internet het op dat moment nog wel blijft doen. Ik hoor het graag van je.


Hallo Jasper.

 

mijn Experia box is met een kabel verbonden aan mijn tv ontvanger en ik blijf internet houden.

deze hapering komt een paar keer per dag voor.

 

groetjes

Rob9131


Duidelijk @Rob9131, dat klinkt alsof dat ergens tussen de Experia Box en de tv-ontvanger speelt. Je hebt de ontvanger al opnieuw ingesteld, dat hoeven we dus niet nog een keer te doen. Had je de kabel ook al eens in een andere poort in de Experia Box gedaan om te kijken hoe het daarmee gaat? Als je de kabel dan ook even uit de ontvanger haalt en daarna er weer in zit die er aan beide kanten weer goed in.


Bedankt voor alles, maar het haperen is weg.

het was er opeens en zo is het ook weer weg. Ik hou het in de gaten.

 

gr 

Rob9131

 


Dat is helemaal mooi natuurlijk @Rob9131, dan kan je veel fijner kijken. Hou het voor de zekerheid in de gaten inderdaad, mocht het terugkomen kunnen we samen verder naar kijken.