Skip to main content

Sinds een week een LG OLED tv waarop de KPN app is geïnstalleerd. Wij willen minder kabels.

Hoe komt het nu dat bepaalde opgenomen programma's wel terug te kijken zijn via de ontvanger maar niet via de app. En ook kijken vanaf begin lukt niet altijd. Gisteren dit nog adhg met het NOS Journaal.

Ook een andere programma konden we met de smart app niet terugkijken maar via ontvangen wel. Terwijl terugkijken wel geactiveerd is.

Hoi @Hagemeijer . Ik vrees dat dát een rechten kwestie is. De app is sowieso beperkter in functionaliteit en we hebben allerlei afspraken met de aanbieders van de programma's op de verschillende itv platforms. Via de tuner heb je de meeste  mogelijkheden. 


Waar om werkt de app wel goed op de tablets en telefoons maar niet op de TV. Speciaal een nieuwe tv gekocht om minder kabels te hebben en geen ontvanger meer in het zicht.

Vanaf het begin alleen maar problemen met de app. Regelmatig vast lopen, programma’s die niet naar begin kan zetten. opgenomen programma’s die je niet kan terug kijken.

KPN heeft deze app nu al een paar jaar waarom dan nog steeds zoveel problemen. Ook al meerdere keren gebeld maar een oplossing wordt er niet geboden.

 

*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic


hoezo rechten. via de ontvanger lukt het wel. Je haalt de programma’s toch uit de cloud dus welk onderscheid maakt de ontvangen tov app?

het is juist de bedoeling geen ontvanger te plaatsen, dit is ook waar jullie mee adverteren