Skip to main content

Onze TV ontvanger valt regelmatig uit, zwart beeld en signaal wordt niet meer herkent. Na het resetten doet hij het weer even, maar valt snel weer weg. Eest gebeurde dit steeds bij de YouTube app, deze ging steeds op zwart, je kon dan nog wel gewoon TV kijken. Nu lukt TV kijken ook niet. Restten werkt niet, andere HDMI kabel werkt niet en ik heb zelfs de software opnieuw geïnstalleerd wat ook niet werkt. Het ligt ook niet aan de internetverbinding. De tv app werkt wel gewoon. Waar ligt dit aan en hoe kan dit worden opgelost?

Is de ontvanger direct met een kabel aangesloten op de experiabox of zit er iets tussen zoals een draadloos verbindingsset of een switch?


Direct met de kabel. Hij staat er al een paar jaar zo, er is sindsdien niks veranderd. Voorheen waren er nooit problemen,  maar nu sinds een tijdje wel.


Welk type ontvanger heb je en heb je en al teruggezet naar fabrieksinstellingen?


Een ARRIS VIP2952 V2. Hij is al teruggezet naar fabrieksinstellingen, had geen effect.


Wat zegt deze site over de te behalen snelheid op jouw adres?https://kpn-compleet-fpi-info.fourstack.nl


Zie screenshot.

 


Hoi @Erikwnl . Fijn dat je al zoveel geprobeerd hebt.

Is er misschien nog een tweede tuner in huis? Zo ja, kun je ze tijdelijk omruilen. Als de storing dan wegblijft hebben een aanknopingspunt dat die tuner defect is.

Kun je tevens je profiel aanvullen en mij een seintje geven? 


Hallo Erwin, 

We hebben geen tweede tuner in huis, dit kunnen we dus helaas niet testen. 


Ik zie dat je je gegevens hebt ingevuld. Zo te zien, zit je niet bij KPN. Ik vermoed Telfort. 

Helaas kan ik geen telfort metingen doen. Wat je kunt doen is een nieuw topic op het telfort forum aanmaken en dan even verwijzen naar dit topic. Zodat ze daar niet alles opnieuw gaan uitvragen :-)

https://forum.telfort.nl/