Skip to main content

TV ontvanger valt soms idd uit. Dan zwart beeld en gebeurd er niets meer. Modem en TV ontvanger gereset, maar helpt niet. Lijkt wel vaak in combinatie te zijn met Netflix. :grin:

Heeft iemand ervaring hiermee

Hoi Harrie66, erg irritant natuurlijk als de ontvanger opnieuw gaat opstarten als je net iets spannends aan het kijken bent :slight_frown: 

Het kan nog wel eens iets helpen om de ontvanger terug naar de fabrieksinstellingen te zetten zoals hier: reset ontvanger staat uitgelegd. Vermoedelijk heb je dat al gedaan en bedoelde je dit met de reset. De specialisten zijn in ieder geval op de hoogte en hebben het in onderzoek. Hopelijk komen ze dan ook snel met een vernieuwde update.


Ja is goed idee, al het nog een keer doen. Ik merk vooral nu. dat bij Netflix te films haperen ook. Dan zie je steeds kringete draaien met het laden van de film.


Dan lijkt het me inderdaad goed om de ontvanger nog een keer terug naar de fabrieksinstellingen te zetten. Haal van te voren voor de zekerheid de Experiabox ook even kort van het stroom. 


Ik heb gedaan zoals je schrijft. 

Wat opvalt dat nu voor de 3e keer hij bezig is met:

 0 tot 2- procent software downloaden, 20-40 procent software in het geheugen opslaan en vervolgens gaat hij het systeem starten tot 70 procent. Daarna gaat hij over op 75 procent en gaat het beeld op zwart met de melding geen videosignaal. Vervolgens begint hij weer op 0 procent.

Dit gebeurt nu voor de 3e keer, dus laat het even lopen.

Nog suggesties? 


Het schiet natuurlijk niet op als hij telkens opnieuw begint :slight_frown: Als je gebruikmaakt van een draadloze verbindingsset, dan is belangrijk dat de adapters rechtstreeks en alleen op het stopcontact zitten aangesloten. Mocht je meerdere tv ontvangers gebruiken, wissel ze dan onderling eens om. Zo is te bepalen of het in het apparaat of in de verbinding er naar toe zit.


Reageer