Skip to main content

Opnames voelen vaak in meer of mindere mate schokkerig via de TV+ box. Dit lijkt na een herstart van de box tijdelijk verholpen. Box is aangesloten via een switch, maar ik heb ook via wifi of direct op de V12 geprobeerd. Dit lost het niet op.

 

Graag een oplossing.

Hoi @barrymossel, dat is niet fijn terugkijken inderdaad. Heb je dat alleen bij het terugkijken van opnames, of ook als je gewoon tv kijkt? Het verwijderen van de switch gaf nog geen oplossing dus, goed dat je dat al geprobeerd had. 
Weet je ook of het meer bij opnames van specifieke zenders speelt, of is het willekeur en speelt het overal?


Hoi @barrymossel, dat is niet fijn terugkijken inderdaad. Heb je dat alleen bij het terugkijken van opnames, of ook als je gewoon tv kijkt? Het verwijderen van de switch gaf nog geen oplossing dus, goed dat je dat al geprobeerd had. 
Weet je ook of het meer bij opnames van specifieke zenders speelt, of is het willekeur en speelt het overal?

Het lijkt willekeurig. Maar ook bij streamen in een app als Plex gebeurt het. Op de Chromecast met Google TV is dit niet het geval.

Overigens blijft Netflix regelmatig hangen (althans dusdanig schokt dat het letterlijk onkijkbaar is). Geluid doet het dan ook niet. Herstart van de gehele box (dus stroom eraf) werkt niet. Even schakelen naar een live TV kanaal en dan terug naar Netflix werkt vreem genoeg wel om het op te lossen.


Als al die apps het ook doen is het mogelijk dat het niet aan de ontvanger zelf ligt, maar meer aan de verbinding er naar toe. Je zei al dat je een switch gebruikt, maar dat het zonder ook speelt. Is het verder een directe kabel naar het modem? Er zit geen draadloze verbindingsset of iets in dit geest tussen?