Skip to main content

Ik heb een Voucher voor Videoland met code. Hoe zet ik deze op mijn TV.? Er wordt steeds om bevestiging van betalen gevraagd, wat doe ik fout!

 

Admin: eigen topic voor je bericht aangemaakt

Hoi @Fejarie. Ja kan bij Videoland via KPN alleen toevoegen in Mijn KPN aan jouw abonnement. Ik denk zelf dat je deze vouchercode moet invullen op de website van Videoland zelf. Dit gaat buiten KPN om. ik heb even voor jou gezocht en kwam op de onderstaande pagina uit. 

 

https://hulp.videoland.com/hc/nl/articles/360009607540-Hoe-kan-ik-een-actiecode-activeren-


Ik heb niets meer van je gehoord dus ik ga er vanuit dat jouw vraag is beantwoord. Als je toch nog vragen hebt, dan weet je ons te vinden. :relaxed:


Goedemiddag,

Excuses, sorry!

Ik ben er nog steeds niet uit. Heb wel mijn vouchercode ingevuld op Videoland. Op mijn TV geprobeerd dus, maar als ik mijn pincode intoetst wordt er nog steeds vermeld dat dit een abonnement betreft en zie dus nergens wat te doen met de voucher! Ik weet dus niet hoe ik kenbaar moet maken aan KPN dat ik een halfjaar gratis mag kijken!


Zoals ik al in het eerste bericht aangaf verwacht ik dat dit geen actie is vanuit KPN, maar vanuit Videoland zelf. Op de onderstaande pagina kan de deze vouchercode activeren. Als dit niet lukt, dan kan je het beste contact opnemen met Videoland.

 

https://www.videoland.com/onboarding/payment/voucher