Skip to main content

Waarom maakt KPN altijd alles zo onoverzichtelijk mogelijk. Ik wil nakijken welke ontvangers er van mij geregistreerd staan ( Type + serienummer) Je zou denken: je logt in op je account en klik op apparatuur of zo  iets. Maar nee hoor. Wat je ook aanklik negers de geregistreerde serienummers, zelfs niet eens welk type je heb. Het is ongetwijfeld vastgelegd, maar het is niet toegankelijk voor de klant.

 

Weer uren zoeken.

Waardeloos

Admin: afgesplitst, eigen topic voor je bericht aangemaakt

Het is ongetwijfeld vastgelegd

Of niet:

[...] vereist een bepaalde verbinding tussen technische en commerciële systemen die er momenteel niet is. iTV was altijd een zogenaamd "wholesale" product, dus bewust zoveel mogelijk gescheiden van commerciële proposities omdat we meerdere merken ondersteunen. Wel hebben we al stappen ondernomen om hier wat in te verbeteren, maar dan moeten meerdere afdelingen ook dingen gaan doen, en KPN is helaas een grote, logge, organisatie.

En inderdaad, hierboven staat niet dat het compleet onbekend is. Maar zelfs indien wel érgens bekend, dan nog staat het misschien niet in de systemen die de informatie in je account laten zien? Of misschien is het zo vervuild dat tonen van wát ze weten alleen maar voor meer verwarring zorgt als het niet klopt?

Waarom wilde je het eigenlijk weten, @Jojo6?