Skip to main content

IK ben al 25 jaar bij Kpn … MORET IK NU BETALEN VOOR EEN NIEUW WIFI KASTJE !!!!!!
EN ALS JE NIEUW BENT NIET !!!!!!

 

FLUT REGELING MET TRAAG INTERNET

Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid topic

Niet per se. Je kunt via de WiFi manager in aanmerking komen voor gratis KPN experia WiFi. Deze versterkers doen je met kabel aan te sluiten. Wanneer dat geen optie is kun je super WiFi punten aanschaffen en dan hoeft alleen het 1e punt bekabeld aangesloten te worden. Daar zijn uiteraard wel kosten aan verbonden. Tip; je typt je bericht nu in caps lock waardoor het lijkt alsof je schreeuwt. Doe volgende keer even ‘gewone’ letters. Ziet er netter uit en leest een stuk fijner.


Oh ja, een nieuwe klant kan ze inderdaad gratis krijgen. Betreft een welkomstaanbieding. Ipv korting kan men kiezen voor gratis super WiFi punten. Toen jij klant bij kpn bent geworden, heb je ook van een welkomstactie kunnen profiteren.


Hallo @Anthonyparker, welkom op het KPN Forum, goed dat je de community een hulpvraag stelt, daarvoor zijn we :)

Erg irritant dat jullie wifi thuis brak is. Heel begrijpelijk dat je dat graag wilt verbeteren.

Momenteel hebben we een actie lopen voor nieuwe klanten met KPN Super Wifi, dat is in plaats van een kortingsactie die je normaal als nieuwe klant krijgt. Iedere nieuwe abonnee krijgt een welkomstactie of cadeau. Iedere klant van ons heeft dit in het begin van ons mogen ontvangen. Als we met iedere nieuwe actie hetzelfde ook weer aan bestaande klanten gaan aanbieden dan gaan de aan de maandprijzen omhoog. Dat is ook niet wenselijk ;)

Maar, we kunnen uiteraard wel helpen je wifi  te verbeteren.  Want uiteraard ook voor onze vaste klanten willen we ons inzetten voor overal in huis goede wifi. Daarom hebben we de online tool ontwikkeld: KPN Wifi Manager. Daarmee helpen we jou een ideaal wifi-klimaat in huis te realiseren ;)
Ieder huis is anders en daarom krijg je wifi-advies op maat. De tool is instaat jouw wifi-kwaliteit te analyseren en het modem aan te passen naar de beste instellingen die opdat moment nodig zijn voor de beste wifi. Ook krijg je wat tips om de kwaliteit verder te verbeteren, of je krijgt het advies om een wifi-versterker te nemen. Zo bepaal je samen met de tool wat jouw huis nodig heeft, om aan de beste standaard te voldoen. 

Meer informatie vind je op: Oplossingen voor trage en wegvallende wifi.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze hier gerust. De community denkt graag met je mee :)


We hebben geen bericht meer van je gehad, Anthony. Hierbij sluit ik je topic. 

Toch nog vragen? Stel ze hier gerust, de community staat voor je klaar om te helpen :) 


Reageer