Skip to main content

Hallo KPN specialisten,

Heb 2 uur geprobeerd zenderpakketten te verwijderen en eentje te vernieuwen, juist ja Naatje Pet, Nada, Niënte, stel vast dat dit probleem vaak voor komt.

Contact gehad met KPN medewerkster kon niet helpen aangezien het te verwijderen Pluspakket ( u weet wel die kabinetszender op 81) die ik ABSOLUUT NOOIT meer op mijn TV wil hebben vanwege ……………….. vul maar in. Bezig is met ( Uw wijziging wordt verwerkt. Nieuwe wijzigingen zijn tijdelijk niet mogelijk.)

DEZE TIJDELIJKHEID IS REEDS 2 UUR BEZIG. En zoals ik lees op dit forum kan het zelfs dagen, maaden bezig blijven.

Heb alles gedaan wat geadviseerd is  niets werkt : andere browsers geprobeerd, via Mijn KPN, via TV, de hele circus gereset stekkers verwijderd, enz.

Ook valt gedurende een paar seconden al 1 jaar het geluid weg (is natuurlijk een anders item ) maar ben nu toch sikkeneurig.

Het ware fijn als mij iemand uit de brand hielp alvorens ik de hele KPN santenkraam de deur uit smijt.

Met vriendelijk groet,

 

Beste @joepie105, ik zie dat het inmiddels gelukt is! Excuses voor de vertraging:sweat: .


Beste Marcia,

Het is inmiddels gelukt.

Bedankt voor het antwoord. 

Maar wanneer gooien jullie die Kabinetszender 81 eens definitief van de beeldbuis.

Deze zender hoort eigenlijk thuis in een Leugenpakket. (idee)

Met vriendelijke groet,

Joepie


Ik heb zo'n vermoeden dat we geen leugenpakket krijgen op korte termijn (of op lange):sweat_smile: en we gaan 'm niet van de buis halen! Er wordt juist veel naar gekeken. Wellicht is het een idee om de zender te verbergen in jouw overzicht? Dat kan je in de instellingen doen. Zo word je er niet dagelijks mee geconfronteerd.