Skip to main content

ab7575b8-40d3-48c0-a56f-42b32d69ff10.jpg

De sportzomer is al een poosje bezig, met eerst al het EK voetbal en nu de Olympische Spelen. Dus, nu de nieuwe maand weer aanstaande is, maken we daar volop gebruik van. De nieuwe zender van de maand voor augustus is dan ook Eurosport 2.

Je vindt er, nog t/m 8 augustus, alles rondom het Olympisch basket- en voetbal. Ook hebben ze volop aandacht voor de nieuwe sporten van deze editie zoals skateboarden.

Na de Olmypische Spelen kun je, vanaf 14 augustus, door met dé Spaanse wielertoer, La Vuelta.  

 

Eurosport 2 vind je in het Pluspakket op kanaal 36. Heb je het Pluspakket nog niet? Dan kijk je de hele maand augustus gratis via kanaal 42. Ook via iTV Online kun je dit kanaal gratis kijken.

Als je ook na augustus wilt blijven kijken, kun je het Pluspakket via de tv-ontvanger (Menu » Instellingen » Zenderpakketten) of via MijnKPN toevoegen aan je pakket voor €9,99 p/m (abonnementen voor 8-10-2019) of €6,99 p/m (Hussel).

Op de tv-ontvanger is deze  zender in SD.

 

Computer en iPad gewoon in HD. Kan dit gefixt worden?


Dank voor de melding, @ITVkijker, heb het doorgegeven!


Ik heb hier duidelijkheid over, @ITVkijker: de zender van de maand is altijd in SD zodat deze voor iedereen te bekijken is. Er zit een verschil tussen hoe de ontvanger en iTV Online omgaan met de kwaliteitsbepaling. iTV Online doet dat op basis van bandbreedte, dus dan kan het zijn dat je daar wel HD te zien krijgt. Op de ontvanger gaat dat op basis van vaste instellingen. Het staat wel op het verlanglijstje om het zender van de maand kanaal ook op een HD-op-1 constructie te krijgen waarbij je HD ziet als je ontvanger dat aan kan, en anders SD. Maar er zijn andere dingen die op dit moment meer prioriteit hebben. Dus ik kan niet zeggen of en wanneer dit dan komt.