Skip to main content

De zender van de maand voor juli is deze keer weer gericht op de kleintjes. Het is namelijk Nick Jr, de thuishaven van kinderfavorieten zoals Paw Patrol, Peppa Pig, Blaze, Shimmer & Shine,  en Dora & Diego.

Naast het kijken van afleveringen van al deze series en meer is ook op de bijbehorende website, nickjr.nl, allerlei leuks te vinden aan spelletjes en filmpjes.

 

 

Daarnaast is ook deze maand weer de Met je Hart Matinee voor iedereen te zien. Dit speciale programma wordt de t/m augustus elke laatste zondag van de maand uitgezonden op de zender ONS. Hiervoor zetten we op die dagen deze zender voor iedereen open. 

Deze maand is dat op zondag 26 juli, van 15:30 tot 17:00, je kunt dit dan bekijken op kanaal 89.

 

Nick Jr. vind je in het Pluspakket op kanaal 53. Heb je het Pluspakket nog niet? Dan kijk je de hele maand juli gratis via kanaal 42. Als je ook na juni wilt blijven kijken, kun je het Pluspakket via de tv-ontvanger (Menu » Mijn service » Zenderpakketten / Menu » Instellingen » Zenderpakketten) of via MijnKPN toevoegen aan je pakket voor €9,99 p/m (abonnementen voor 8-10-2019) of €6,99 p/m (Hussel).