Skip to main content

Abonnement voor mobiel afgesloten volgens kpn medewerker per maand te wijzigen, (Hussel onbeperkt data en onbeperkt bellen/sms € 53,50 € 35,00 onbeperkt data in NL, 22 GB in EU, onbeperkt bellen/SMS in NL/EU Korting zolang je abonnement loopt), met extra korting onbeperkt internet en bellen ,maar wil zo nu en dan voor aantal maanden terug naar lager tarief. Nu blijkt dat ineens niet tekunnen: krijg een boodschap: produkt wijzigen niet toegestaan of wijziging in behandeling. En dan verd niets. 

Wie kan mij verder helpen.

Hallo @J.Janse6,

Wanneer is dit contract precies ingegaan? Want de eerste maand is namelijk de maand dat er niks aangepast kan worden. Na die eerste maand mag je maandelijks eenmaal omhoog en omlaag bijstellen. Let wel op dat de wijziging dus een maand later pas ingaat en niet direct.


Ja, dat zou inderdaad kunnen, is half juli gebeurd, dus zou na de eerste volle maand wel aangepast kunnen worden. Gaan we proberen. Hartelijk dank Chris en prettige avond.


Hallo @J.Janse6,

Als het goed is wel, mocht het niet zo zijn laat het dan even weten hier 🙂
Fijne avond!


Hi J, welkom hier. 

Dit klopt helemaal. Kleine toevoeging: de wijziging gaat altijd in op de 1e van de maand, dus niet 1 hele maand later. :relaxed: