Skip to main content

Ik koop af en toe een buiten EU bundel via mijn KPN account op de PC om met familie in Curaçao te bellen. Er volgt een SMS ter bevestiging en bovendien zie ik op de PC de extra optie aan staan.

Echter, op mijn Smartphone zie ik in de MijnKPN app deze extra optie niet staan.
Zie ik de melding over het hoofd?

Hallo @janoniem ,

Je kunt dat terugzien door te kiezen voor "Alle bundels bekijken"

 

Zo kun je het terugzien in de Mijn KPN app.

 

 


Die optie zie ik niet, zie Screenprint. Onderste deel scherm als eerste. De link Voordeellanden stuurt mij naar een pagina om extra opties zoals  extra Mb of Spotify te kopen. Nergens vind ik de status van mijn aangeschafte voordeelbundel, dat zie ik alleen op de Pc bij mijn KPN account.

 


Hi @janoniem, je ziet de extra bundel wel staan als je op je PC inlogt in MijnKPN, maar niet als je via de MijnKPN app kijkt begrijp ik. Het is wel zichtbaar voor Noordzee, als hij in de MijnKPN app kijkt, dus dat is apart. Ben je er intussen uit gekomen? Zo niet, helpt het als je de app uitlogt en weer inlogt? Als ook dat geen verschil maakt, dan raad ik je aan om de app van je telefoon te verwijderen en opnieuw te installeren. Als je de mogelijkheid hebt, ben ik ook benieuwd of het wel lukt als je het test op een andere telefoon. 


TIP

Als jij Whatsapp hebt en je familie in Curaçao ook gebruik dan Whatsapp-bellen! Het kost beiden dan alleen de internet-bundel (bundel van je abo is dan voldoende). En als je thuis via wifi bent dat nog niet eens.


@Alexandra 

Uitloggen/inloggen heeft geen effect.
App verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, ook dat verandert niets aan de situatie.
We hebben 2 iPhones, een 6 en een 6S. Op beide heb ik je adviezen uitgevoerd.
Op mijn PC is na inloggen op MijnKPN de bundel wél zichtbaar (zie screenprint).

Ik kan er nog aan toevoegen dat we ex-Telfort klant zijn en een TFT abonnement hebben.
Misschien ligt daar de oorzaak?

 


@PeterG 

Bedankt voor tip, maar is mij bekend.
Helaas is schoonzus op leeftijd en beheerst ze niet alle moderne technieken.
We zijn al blij dat ouderwets bellen mogelijk is.


@Alexandra 

Nog een toevoeging.

We hebben ook op een iPad de app actief. Daar heb ik op het 1e scherm de link “Bekijk meer opties” aangeklikt. Evenals op de iPhones verschijnt dan een scherm met onderaan “Mijn extra opties”. En daar zie ik nu op de iPad (omdat er meer ruimte is) volledig uitgeschreven “Voordeellanden buiten EU bundel 100”. Dat is dus kennelijk de bundel die actief is. Maar nergens is zichtbaar wat daarvan is gebruikt. Wanneer ik er op klik verschijnt een optie voor aankoop MB’s e.d. 

 


Hi @janoniem, dankjewel voor de extra info en voorbeelden! Er speelt op dit moment meer in de MijnKPN app, want we zien meer signalen voorbij komen. We spelen dit door naar de specialisten en ik verwacht dat dit in een volgende update verholpen wordt. Mocht ik hier intussen iets over horen, dan laat ik het je weten!