Skip to main content

 

OP 25-06-2021 mailt KPN….

Elke maand 13 GB gratis!

Trouwe klanten verdienen wel eens wat extra's. Jij dus ook! Daarom krijg je vanaf nu elke maand 13 GB extra in je mobiele abonnement. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Nu nog meer internet

Met de extra GB's haal je nog meer uit je mobiele abonnement. Dat betekent meer streamen en internetten. Zo lang je abonnement loopt.

In het kort: vanaf nu heb je 13 GB Extra, Aan je contract verandert niets, Je blijft hetzelfde betalen.

Bovenstaande realiseerde ik pas na verlenging abonnement 03-11-2021.

Ben je geen trouwe klant meer, ? nemen ze je cadeau in…..

Admin: Titel aangepast i.v.m. vindbaarheid van je topic

Hallo @goholy ,

Ja, ik begrijp jouw reactie. Maar KPN schreef wel zolang jouw abonnement loopt. Met een verlenging ga je een nieuw abonnement aan met nieuwe voorwaarden. En dus vervallen de oude voorwaarden en voordelen. 

En ik ga er vanuit dat de nieuwe voorwaarden gunstiger zijn dan de oude voorwaarden. Want anders had je beter niet kunnen verlengen. Want als je niet verlengt, dan blijft jouw oude abonnement ongewijzigd doorlopen. 

 

Heb je spijt van de verlenging? Je kunt er binnen 14 dagen nog onderuit. Bel dan zo snel mogelijk met 0800-0402. 

 


Bij verlengen sluit je gewoon een nieuw abonnement af. Het oude abonnement met alles wat u daarbij had een voordelen vervalt dan.


Heeft verlenging een heel andere dimensie, Verlenging is je bestaande abonnement “nogmaals” verlengen met de zelfde voorwaarden. 

Wordt alleen een aanbod gedaan. Je huidige abonnement behouden wordt niet genoemd.


Klopt @goholy , dat ze dat niet noemen. KPN heeft het liefst dat iedereen over gaat op de nieuwe KPN-Hussel-abonnementen. 


Heeft verlenging een heel andere dimensie, Verlenging is je bestaande abonnement “nogmaals” verlengen met de zelfde voorwaarden. 

Dat zou je misschien denken. Maar dat is het zeker niet. Bij uw vorige abonnement had u misschien ook dubbele data. Dat is dan ook weg na verlenging. Echt alles van het vorige abonnement is geschiedenis. Alleen het telefoonnummer neem je mee naar het nieuwe abonnement. Verder niets.


Hoi @goholy, welkom bij ons op het forum. Wat Noordzee en Nick in hun eerste berichten zeiden klopt helemaal. Bij een verlenging wijzig je het abonnement naar een nieuw abonnement. Als je voordelen of extra's had bij dat abonnement gaan niet mee naar het nieuwe abonnement, die kan weer andere voordelen en extra's hebben. Nadat je de verlenging (of een andere wijziging) hebt gedaan krijg je een bevestiging, daarin staat precies wat je gaat krijgen. Als daar iets in staat wat niet klopt kan je contact opnemen met 0800-0402, een collega kan dan meekijken naar het abonnement.