Skip to main content

Hallo allemaal,

 

Mijn nummer is gisteren overgegaan naar KPN. Nu wil ik mijn e-sim koppelen en hiervoor moet ik mijn mobiel abonnement koppelen maar ik krijg de foutmelding “U hebt 5 pogingen gedaan. Verlaat deze pagina en probeer het over 15 minuten opnieuw.”. Ik heb de vraag al in een andere thread gezien maar daar zijn geen oplossingen op gegeven die bij mij werkte. Kan iemand van KPN hierbij helpen?

 

Joris

Hi @Joris190, welkom hier. 

Hier lijkt iets niet helemaal goed te gaan. Ik neem aan dat je onze website over E-sim en het activeren ervan hebt gezien? 

Zou je anders een screenshot willen plaatsen hier van de foutmelding?  

 


 


Bedankt voor deze screenshot. Wil je jouw naam, postcode, huisnummer, klantnummer en mobiele nummer achterlaten in het KPN Forum profiel en een berichtje in dit topic nadat je dit hebt gedaan. Dan kunnen wij in onze systemen bekijken of we iets bijzonders tegen komen. 


Hallo, ik heb mijn gegevens aan mijn profiel toegevoegd.


@Joris190 Super, ik heb ze erbij gepakt. Ik zie vanaf onze kant geen bijzonderheden. Is het intussen gelukt om jouw e-sim te activeren? Zo niet, kan je vertellen waar je precies op vastloopt? Gaat het om het koppelen van jouw abonnement in MijnKPN en zo ja, wat gebeurt er precies?

Het is altijd een optie om (tijdelijk) een fysieke simkaart te gebruiken, mocht je e-sim nog niet werken. Deze kunnen wij naar je opsturen, of je kan langs de KPN winkel in je buurt gaan. Dan krijg je meteen een nieuwe, geactiveerde simkaart mee.


Hallo, ik probeer in de mijnKPN app mijn mobiele abonnement toe te voegen. Na het invullen van ijn gegevens krijg ik de foutmelding waarvan ik een screenshot stuurde. Ook in een browser gebeurd hetzelfde.


@Joris190 Jammer dat 't via die weg niet lukt. Er speelt op dit moment een storing met het koppelen/toevoegen van een abonnement in MijnKPN. Vandaar dat je deze foutmelding te zien krijgt. We hebben nu helaas nog geen informatie over wanneer de specialisten verwachten dat 't opgelost is. Er wordt hard aan gewerkt om deze storing te verhelpen. Excuus voor het ongemak!

Daarom is het intussen - lijkt mij - verstandig om tijdelijk een fysieke simkaart te gebruiken. Dan heb je in ieder geval verbinding. 

Het is altijd een optie om (tijdelijk) een fysieke simkaart te gebruiken, mocht je e-sim nog niet werken. Deze kunnen wij naar je opsturen, of je kan langs de KPN winkel in je buurt gaan. Dan krijg je meteen een nieuwe, geactiveerde simkaart mee.

Je kunt ook online een nieuwe simkaart aanvragen. Als je online of via ons een simkaart aanvraagt, ontvang je 'm binnen enkele dagen via de post thuis. De KPN winkel is daarom de snelste optie.